Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Almstigen 6A, Fornudden, Tyresö
Typ
Villa
KVM
144 kvm, biarea 105 kvm
Tomt
828 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Smakfull nyrenoverad villa på totalt 250 kvm.

Välkommen till Almstigen 6 A en mycket smakfull och tilltalande familjevilla med väldisponerade ytor inne som ute och en trevlig planlösning i båda våningsplanen med dubbelgarage i huset.
Huset har under senare år totalrenoverats både inne som ute med en exklusiv känsla och mycket smakfulla materialval genomgående. Familjen har här skapat sig ett eget paradis med en underbar baksida med stort trädäck med pool och uteplatser i flera nivåer med ett utekök, en del av altanen är under tak utanför köket. Trädgården har automatisk bevattning. Här har man verkligen tänkt på allt!
Ett hem att längta hem till!
Villan ger redan vid entrén ett inbjudande intryck och det förstärks ju mer du ser av det här fina huset. På framsidan framför garaget finns plats för två bilar.
En välkomnande och rymlig möblerbar entréhall med fin gästtoalett, till höger via dubbla glasdörrar når du ett ljus och trivsamt stort rum som både kan nyttjas som sovrum/gästrum eller kontor. Innanför ligger ett rymligt allrum som familjen idag använder som ett tv-rum.
Det här planet bjuder även på en och dusch avdelning med en tvättavdelning, genomgående kakel och klinker. Praktisk intilliggande walk in closet.
Ingång till dubbelgarage, detta är lyx att kunna köra in bilen direkt i huset.
Trappa upp till övervåningen med ett kök och vardagsrum i en öppen trivsam miljö med ett generöst ljusinsläpp via flera fönster och dubbla glasdörrar ut mot den fantastiska baksidan med altanen som sträcker sig runt huset. En tilltalande avdelning i huset som verkligen inbjuder till socialt umgänge med familj och vänner. Det lyxiga köket har allt som du förväntar dig av ett modernt kök med tex dubbla ugnar och inbyggd kaffemaskin och här finns gott om plats för både förvaring och en dröm för dig som gillar att laga mat. I mitten en stor köksö med sittplatser.
Vardagsrum med platsbyggd hylla för tv med skåp och hyllor, en tanke bakom allt.
Utgång via dubbla glasdörrar till den underbara baksidan med trädäckad stor altan i olika nivåer runt huset med pool och eget utekök med två grillar samt olika möjligheter till sittplatser och solstolar.
Sovrumsavdelning med tre bra sovrum varav ett med utgång till baksidan, kaklat badrum med klinkergolv.
Genomgående ekparkett och vattenburen golvvärme på hela entréplan samt delar av övervåning.

Hela huset är mycket stilsäkert renoverat med smakfulla materialval. Vem kommer inte vilja bo här.


Läget är utmärkt i ett uppvuxet villa kvarter på omtyckta Fornudden med närhet till Fornuddsparken, sjön Drevviken(med flera bad), Fornuddens skola och förskola samt kommunikationer(bla direktbuss till Gullmarsplan). Inom gångavstånd når du även Trollbäckens centrum med diverse affärer och restauranger. En egen oas endast 25 minuter från Stockholms city.

Varmt välkommen på visning.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy