Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Borsöknavägen 19, Eskilstuna
Typ
Friliggande villa
KVM
153 kvm, biarea 62 kvm
Tomt
910 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Välvårdad familjevilla i omtyckta Borsökna!

Välkommen till denna husdröm med plats för hela familjen tack vare hela fyra sovrum på övre plan. Huset bjuder på ett rymligt kök med plats för de stora middagsbjudningarna samt ett mysigt vardagsrum med kamin och fondvägg med dekorativ träpanel. Från en stor inglasad altan har du utsikt utsikt över den fantastiska trädgårdstomten med fruktträd och härlig grönska. Denna nås enkelt via skjutdörrar och en bred trappa från uterummet. Huset har under de senaste åren blivit tillbyggt och genomgått flera större renoveringar såsom tak, dränering, badrum och installation av bergvärme. Här är det bara att flytta in! Fiber finns.

Inom promenadavstånd ligger Berga förskola och badplatser vid Borsöknasjön. Några minuter bort med bil erbjuder Tuna Park shoppingmöjligheter, gym, restauranger och matbutiker.

Välkommen hem!

Beskrivning

Entré till rymlig möblerbar hall med tapetserade väggar och klinker samt golvvärme. I hallen finns en klädkammare med gott om förvaringsmöjligheter.

I en inre hall med klickgolv och ljusa väggar med bröstpanel finns trappa upp till övre plan samt en gäst-wc med toalett och handfat.

Till höger om den inre hallen ligger ett stort kök med snygga bänkskivor och skåp i härlig grön färg. Separat köksö erbjuder ytterligare arbetsyta och förvaring. Köket har parkettgolv, tapetserade väggar och vitt kakel överköksbänk. Utrustning är spis med glashäll, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys i fullhöjd.

I anslutning till köket med öppen planlösning finns ett stort matrum med parkett och tapetserade väggar. Här finns plats för ett stort matbord och förvaringsmöbel.

Vidare från matrummet nås ett härligt vardagsrum med parkettgolv och ljusa väggar samt en fondvägg med dekorativ träpanel. I vardagsrummet finns även en kamin.

På övre våningen nås fyra sovrum med tapetserade väggar och parkettgolv samt ett helkaklat badrum. Master bedroom har förvaringsmöjligheter i garderob med skjutdörrar. Badrum är utrustat med golvvärme, dusch med glasvägg, handfat i kommod, spegelskåp och högskåp.

I källarplan finns tvättavdelning med klinkergolv och målade väggar. Här finns gott om plats för tvätthanteringen med stor arbetsbänk med underskåp och vägghängd tvättställning. Tvättmaskin och torktumlare i pelare och tvättho.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Myrliljan 5, Eskilstuna kommun.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 153 kvm, biarea 62 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Storlek: 910 kvm.

Byggnadstyp

1 ½ plan

Byggnad

Byggnadsår: 1928/2013
Byggnadstyp: 1 ½ plan
Grundläggning: Källare och torpargrund
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Tak: Betongpannor
Utvändigt plåtarbete: Lackerad plåt
Fönster: 2-glas/3-glasfönster
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme

Energideklaration

Status: Beställd

Internet

Fiber

Uteplats

Stort inglasat uterum med matta på golvet och plats för stora sällskap. Skjutdörrar leder vidare ut mot den fantastiska trädgården.

Bilplats

Grusad uppfart med plats för flera bilar.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

30 770 SEK varav:
Försäkring: 3 870 SEK
VA: 7 000 SEK
Renhållning: 2 900 SEK
Elektricitet: 17 000 SEK
I posten el är även uppvärmningskostnaden inkluderad. Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift 8049 kr/år.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 868 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 337 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 531 000 SEK.
Värdeår: 1950
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter last: Last: Avtalsservitut: Ledning, 04-IM2-75/9451.1
Last: Officialservitut Väg, 04-80/356.1
Inskrivna servitut och övriga gravationer: Avtalsservitut Ledning
Planbestämmelser: Tomtindelning (1980-07-01) Stadsplan (1973-02-22)

Pantbrev

5 st om totalt 1 615 500 SEK

Renoveringar

1990-tal Stambyte
ca 2000 Dränering och badrum
2000/2013 Tak
2013 Tillbyggnad
2013/2014 Bergvärme
2015 Målning av fasad, larm
2016 Markiser, diskmaskin
2017 Kyl och frys, yale-doorman, målning och klinkergolv i tvättstuga

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy