Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Klarinettgatan 14, Ullstämma, Linköping
Typ
Friliggande villa
KVM
153 kvm
Tomt
425 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Insynsskyddat och exklusivt kedjehus med egen pool och stort inglasat uterum

Här i Ullstämma finner du ett denna perfekta familjeidyll om 153 kvadratmeter med alla drömattribut man kan tänka sig: pool, stort garage, insynsskyddad och trivsam utsikt mot hagar samt ett inglasat och mysigt uterum. Huset är stilrent och har fräscha ytskikt, stora sällskapsytor och högt i tak. Det är dessutom ett exklusivt boende med vackert ljusinsläpp och modern utrustning.

Det första som möter en i detta hem är en rymlig hall med inbyggda garderober och golvvärme. Huset består sedan av ett modernt, stilrent och yteffektivt kök, fyra sovrum samt ett rymligt, socialt och välplanerat vardagsrum. Här finns två badrum - ett fräscht och funktionellt med dusch, handdukstork och golvvärme samt ett fräscht och större badrum med badkar samt dusch. Vidare finns en klädkammare samt en välutrustad tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Utvändigt finner man en stor stenlagd uppfart med plats för tre bilar samt ett tillbyggt lyxigt garage med fjärrstyrd port. Huset är utrustat med centraldammsugare.

Här får du tillgång till en tomt om 425 kvadratmeter som uppskattas av såväl vuxna som barn. Dagar och kvällar tillbringar man mer än gärna på balkongen som nås via ett av sovrummen alternativt via bostadens hjärta, i det inglasade och uppvärmda uterummet. Tillhörande bostaden finns en magisk pool att nyttja för varmare sommardagar. Det insynsskyddade poolområdet är verkligen ett extra rum sommartid, ställ bara upp altandörren och ät alla måltider ute.

Tillträde kan ske i mitten av November. Detta är ett boende som måste upplevas på plats- Varmt välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy