Länk kopierad!
Bilder
BesiktigadBesiktigad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
6 500 000 SEK / Utgångspris
Adress
Vinaren 4505, Grödby, Norra Sorunda
Typ
Friliggande villa
KVM
210 kvm
Tomt
4 149 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fastigheten som erbjuder allt du kan önska!

Välkommen till Grödby och denna enplansvilla om 210 väl disponerade kvadratmeter. Här möts du av ett stort och socialt hus i utmärkt skick med härlig rymd och exklusiva material. Det är dessutom ett påkostat boende med fin utsikt över sjön och braskamin. Huset erbjuder ett stort välutrustat kök samt vardagsrum i öppen planlösning, fyra sovrum, två duschrum, gäst-wc, tvättstuga, walk in closet och flera bra förvaringsutrymmen. Till favoritrummet hör köket som är utrustat med allt du kan önska och lite därtill. Här finns utöver den normala utrustningen även, inbyggd kaffemaskin, värmelåda, fritös med grillhäll, gasolspis och vinkyl.

Detta boende är perfekt för den stora familjen, den hästintresserade eller företagaren. Här finns gott om markyta till dig med egen verksamhet med behov av uppställningsplatser, förvaring, kontor m.m. I stallet alldeles intill finns möjlighet till inackordering av häst och vyn från huset är fantastik fin och rogivande med utsikt över hästhagarna.

Utöver det stora gedigna huset finns på tomten även en gäststuga, isolerat förråd, växthus, vedförråd, isolerat garage, carport och en minivilla.

Grödby är en mycket naturskön och trivsam del av Norra Sorunda. I omgivningen finns ett flertal gårdar, härlig skog med upptrampade stigar och badsjö. Här finns alla möjligheter att supa in naturens friskhet!

Lokalt sett befinner du dig 2,6 mil från Centrala Nynäshamn, 2,2 mil från Centrala Haninge och 5,2 mil från Stockholm Central. En kort promenad från bostaden finns en busshållplats som tar dig till bl.a. Nynäshamns station, Västerhaninge station och Tumba station.

Beskrivning

Hall
Den öppna och inbjudande hallen öppnar upp och välkomnar både boende och gäster med målade väggar och klinkergolv som övergår i en ekparkett. Här finns det mesta man kan kräva av en hall, såsom gott om plats för möblemang och garderober med skjutdörrar.

Kök
Ett härligt och välutrustat kök som gör matlagningen till en fröjd för hela familjen! Köket är i öppen planlösning mot vardagsrummet. Här finns gott om förvaring och arbetsyta samt en köksö att hänga vid med middagsgästerna. Köket är utrustat med kyl, frys, induktionshäll, fläkt, diskmaskin, ugn, mikro, inbyggd kaffemaskin, värmelåda för tallrikar, fritös med grillhäll, gasolspis och vinkyl. Vad mer kan man önska?

Vardagsrum
Husets öppna, sociala och ljusa vardagsrum bjuder på härliga umgängesytor, fin utsikt över hästhagarna och braskamin.

Fyra sovrum/kontor/hobbyrum
Bostaden har fyra sovrum/kontor/hobbyrum. Samtliga med ekparkett och målade väggar. Det ena sovrummet är större med en walk in closet och utgång till egen altan med morgonsol.

Duschrum
Intill ett av sovrummen finns ett stort duschrum med, wc, dubbelhandfat, kommod, belysta speglar och duschkabin. Klinker på golvet och kaklade väggar.

Duschrum
Med anslutning från hallen finns ett duschrum med wc, handfat, kommod, spegel och duschkabin. Klinker på golvet och kaklade väggar.

Gäst-wc
Med anslutning från hallen finns även en gäst-wc med wc, handfat, kommod och spegel. Klinker på golvet och kaklade väggar.

Tvättstuga
Tvättstuga med groventré utrustad med tvättmaskin, torktumlare, linneskåp, bänkskiva och duschhörna. Klinker på golvet och kaklade väggar.

Klädkammare/skafferi
I nära anslutning till köket finns ett utrymme som kan användas som klädkammare eller som idag, för förvaring av dryck och torrvaror. Här finns även en extra frys.

Dokument (pdf)

Planritningar Besiktning Vinaren 4505

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Vinaren 1:12, Nynäshamn kommun, Skattesats 32.95%.

Församling

Sorunda.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 210 kvm.
Areauppgifter enligt säljaren.

Rum

6 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Storlek: 4 149 kvm.

Byggnadstyp

1 plan

Byggnad

Byggnadsår: 2007
Byggnadstyp: 1 plan
Övrigt: tillbyggt 2019
Grundläggning: Betongplatta samt krypgrund
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Tak: Betong
Fönster: 3-glas isolerglas
Vatten och avlopp: Enskilt vatten. Enskilt avlopp, trekammarbrunn med infiltration.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump

Energideklaration

Status: Beställd

TV

Boxer

Internet

Fiber kommer att dras in till huset 2019/2020 (finns vid tomtgräns)

Övriga byggnader

Minivilla
Det finns en minivilla om 49 kvm med kök och vardagsrum i öppen planlösning samt ett sovrum och ett duschrum. Kring minivillan löper en altan med utsikt över sjön och hästhagarna.

Garage och carport
Det finns ett isolerat garage samt en carport om totalt 100 kvm.

Utöver finns även ett isolerat förråd, en gäststuga, vedförråd och ett charmigt växthus om 17 kvm med vädringsfönster från Willab Garden Mur.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

51 100 SEK varav:
Uppvärmning: 36 000 SEK
Sotning: 700 SEK
Elektricitet: 12 000 SEK
Övrigt: 2 400 SEK
Obs. att driftkostnaderna varierar beroende på avtal, förbrukning och antal personer i hushållet. Kostnad för försäkring tillkommer.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 4 247 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 3 416 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 831 000 SEK.
Värdeår: 2007
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter förmån: Förmån: Officialservitut Väg, 0192-05/58.2

Pantbrev

8 st om totalt 4 045 000 SEK

Tillträde

Mars 2020

Närområde

Kommunikation: Buss 848, 729 och 858.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy