Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
6 500 000 SEK / Utgångspris
Adress
Vinaren 4505, Grödby, Norra Sorunda
Typ
Friliggande villa
KVM
210 kvm
Tomt
4 149 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Fastigheten som erbjuder allt du kan önska!

Välkommen till Grödby och denna enplansvilla om 210 väl disponerade kvadratmeter. Här möts du av ett stort och socialt hus i utmärkt skick med härlig rymd och exklusiva material. Det är dessutom ett påkostat boende med fin utsikt över sjön och öppen spis. Huset erbjuder ett stort kök och vardagsrum i öppen planlösning, fyra sovrum, två duschrum, walk in closet och flera bra förvaringsutrymmen. Till favoritrummet hör köket som är utrustat med allt du kan önska och lite därtill. Här finns utöver den normala utrustningen även, inbyggd kaffemaskin, värmelåda, fritös med grillhäll, gasolspis och vinkyl.

Detta boende är perfekt för den stora familjen, den hästintresserade eller företagaren. Här finns gott om markyta till dig med egen verksamhet med behov av uppställningsplatser, förvaring, kontor m.m. I stallet alldeles intill finns möjlighet till inackordering av häst och vyn från huset sträcker sig med fördel över hästhagarna.

Grödby är en mycket naturskön och trivsam del av Norra Sorunda. I omgivningen finns ett flertal gårdar och härlig skog med upptrampade stigar. Här finns alla möjligheter att supa in naturens friskhet!

Lokalt sett befinner du dig 2,6 mil från Centrala Nynäshamn, 2,2 mil från Centrala Haninge och 5,2 mil från Stockholm Central. En kort promenad från bostaden finns en busshållplats som tar dig till bl.a. Nynäshamns station, Västerhaninge station och Tumba station.

Missa inte chansen, välkommen att boka en visning!

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Vinaren 1:12, Nynäshamn kommun, Skattesats 32.95%.

Församling

Sorunda.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 210 kvm.
Areauppgifter enligt säljaren.

Rum

6 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Storlek: 4 149 kvm.

Byggnadstyp

1 plan

Byggnad

Byggnadsår: 2007
Byggnadstyp: 1 plan
Övrigt: tillbyggt 2019
Grundläggning: Betong
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Tak: Betong
Fönster: 3-glas isolerglas
Vatten och avlopp: Enskilt vatten, Enskilt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme

Energideklaration

Status: Beställd

TV

Boxer

Internet

Fiber kommer att dras in till huset 2019/2020 (finns till tomtgräns)

Övriga byggnader

Minivilla
Det finns en minivilla om 50 kvm med kök och vardagsrum i öppen planlösning samt ett sovrum och ett duschrum. Kring minivillan löper en altan med utsikt över sjön och hästhagarna.

Garage
Det finns ett garage om 100 kvm.

Utöver finns även ett förråd, en gäststuga, vedbod och ett växthus om 17 kvm från Willab Garden Mur.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 4 247 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 3 416 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 831 000 SEK.
Värdeår: 2007
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter förmån: Förmån: Officialservitut Väg, 0192-05/58.2

Pantbrev

8 st om totalt 4 045 000 SEK

Tillträde

Mars 2020

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy