Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Vinaren 4505, Grödby, Nynäshamn
Typ
Villa
KVM
210 kvm
Tomt
4 149 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Fastigheten som erbjuder allt du kan önska!

Välkommen till Grödby och denna enplansvilla om 210 väl disponerade kvadratmeter. Här möts du av ett stort och socialt hus i utmärkt skick med härlig rymd och exklusiva material. Det är dessutom ett påkostat boende med fin utsikt över sjön och braskamin. Huset erbjuder ett stort välutrustat kök samt vardagsrum i öppen planlösning, fyra sovrum, två duschrum, gäst-wc, tvättstuga, walk in closet och flera bra förvaringsutrymmen. Till favoritrummet hör köket som är utrustat med allt du kan önska och lite därtill. Här finns utöver den normala utrustningen även, inbyggd kaffemaskin, värmelåda, fritös med grillhäll, gasolspis och vinkyl.

Detta boende är perfekt för den stora familjen, den hästintresserade eller företagaren. Här finns gott om markyta till dig med egen verksamhet med behov av uppställningsplatser, förvaring, kontor m.m. I stallet alldeles intill finns möjlighet till inackordering av häst och vyn från huset är fantastik fin och rogivande med utsikt över hästhagarna.

Utöver det stora gedigna huset finns på tomten även en gäststuga, isolerat förråd, växthus, vedförråd, isolerat garage, carport och en minivilla.

Grödby är en mycket naturskön och trivsam del av Norra Sorunda. I omgivningen finns ett flertal gårdar, härlig skog med upptrampade stigar och badsjö. Här finns alla möjligheter att supa in naturens friskhet!

Lokalt sett befinner du dig 2,6 mil från Centrala Nynäshamn, 2,2 mil från Centrala Haninge och 5,2 mil från Stockholm Central. En kort promenad från bostaden finns en busshållplats som tar dig till bl.a. Nynäshamns station, Västerhaninge station och Tumba station.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy