Länk kopierad!
Bilder
Besiktigad & försäkrad

Visningar

mån 23 sep 13:00 - 13:30
Välkommen på visning

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 195 000 SEK / Utgångspris
Adress
Björkdungen 14, Hisings Backa, Hisings backa
Typ
Kedjehus
KVM
110 kvm
Tomt
305 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

TOPPENLÄGE längst in på återvändsgata med naturen alldeles intill. Äntligen har ni möjlighet att förvärva detta kedjehus med gatans kanske bästa läge. Stort härligt altandäck i skönt söderläge med sol hela dagen och terass på entrésidan med kvällssol. Nymålade väggar och bra planlösning i ett fräscht hus med smakfulla materialval. Nära förskolor och kommunikationer. Området är en grönskande oas med gott om fina promenadstigar, motionsspår och lekplatser. Underbart område för barn att växa upp i.

Beskrivning

Stig in i en välkomnande entré med plats för förvaring bakom skjutdörrar till höger. Till vänster har ni det vitkaklade badrummet utrustat med: golvvärme, duschkabin, wc och handfat med badrumsskåp och kommod. Vidare har ni tvättavdelningen där inget saknas. Här finns: tvättmaskin, torkskåp och praktisk hyllförvaring samt vädringsfönster.

Längre fram har ni vardagsrummet och köket i en öppen lösning vilket bidrar till en luftig känsla genom hela rummet. Ett mörkt och mycket fint klinkergolv löper från hallen till köket. Köket är stilrent och praktiskt utformat med ljusa köksluckor och metallhandtag. Utrustningen består av: kyl, frys, spishäll med fläkt, inbyggd varmluftsugn och diskmaskin. Det finns gott om plats för förvaring bakom de många skåpluckorna. Härifrån har ni utgång till verandan där ni kan ordna trevliga grillfester och njuta långt in på dagen med fri utsikt mot området och grönskan.

Vardagsrummet är öppet och rymligt med ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Här har ni plats för både soff- och matsalsgrupp om så önskas.

En trappa upp på övervåningen har ni "master bedroom" med tillgång till en rymlig walk in closet. Ljuset strålar in genom takfönstret som är en mycket trevlig detalj i rummet.

Till höger vid trappan finner ni de andra två sovrummen. Även dessa rum är rymliga och har härligt ljusinsläpp. Här finns gott om plats förvaring.

Badrummet har ni rakt fram utrustad med wc, handfat med badrumsskåp och ett badkar på tassar belägen rakt under takfönstret. En såväl lyxig som praktisk tillgång när man kan se stjärnhimmelen samtidigt som man tar ett härligt bad.

Dokument (pdf)

Planritningar Besiktningsprotokoll.pdf Energideklaration.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Backa 866:938, Göteborg kommun, Skattesats 33.7%.

Församling

Backa.

Typ

Kedjehus

Storlek

Boarea 110 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Tomt

Storlek: 305 kvm.

Byggnadstyp

1 ½ plan

Byggnad

Byggnadsår: 2001
Byggnadstyp: 1 ½ plan
Grundläggning: Betong
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Tak: Betongpannor
Fönster: Isolerglasfönster
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Värmepump - frånluft (el)

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: E
Energideklarationsdatum: 2019-08-21
Energiprestanda primärenergital: 160 /kWh per kvm och år

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

30 779 SEK varav:
Försäkring: 5 400 SEK
VA: 8 078 SEK
Elektricitet: 17 301 SEK

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 2 741 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 717 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 1 024 000 SEK.
Värdeår: 2001
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter förmån: Förmån: Officialservitut Ledningar, 1480K-2015F33.10
Rättigheter last: Last: Ledningsrätt Avlopp, 1480K-2001F183.1
Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Göteborg Backa GA:139
Planbestämmelser: Detaljplan (1995-11-14)

Pantbrev

2 st om totalt 2 630 000 SEK

Övrigt

Hisings Backa är ett trivsamt område att bo och växa upp i. Lugnt och mycket populärt med naturen och kommunikationer nära.

Till förskola och grundskola 1-9 tar det ca 10 minuter att ta sig på bilfri gångväg. Busshållplats har ni nära med smidig kommunikation in till stan. Ni har 8 minuter körväg till Sankt Jörgen Park där ni kan boka hotell och trevliga spaupplevelser. Lika lång tid har ni till Selma Center där en helt ny stadsdel växer fram, 9 minuter till Bäckebol Centrum med butiker, cafeér och livsmedelsbutiker och 13 minuter till det populära "allmänna badet" utmed kvillepiren.

Varmt välkommen ett familjärt och naturnära område.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy