Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 590 000 SEK / utgångspris
Adress
Strandvägen 19C, Falun
Typ
Friliggande villa
KVM
152 kvm, biarea 34 kvm
Tomt
313 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

KEDJEHUS MED TOPPENLÄGE!

Välkomna till detta stilfulla hem som präglas av ljusa och stilrena materialval, detta hus är byggt -07 och är i toppskick, här är det bara att flytta in! Perfekt boende för er som söker en familjevänlig plats att bosätta er på, med direkt närhet till centrala Falun och stadens puls präglas likväl detta område av stillsamhet och trygghet. Runt hörnet finns härliga promenadstråk, sjöliv och mycket goda förbindelser genom tåg och buss. Huset erbjuder en rymlig hall med stor garderob, tre sovrum, två helkaklade bad-/duschrum, kombinerat kök/allrum, rymligt vardagsrum på ovanvåningen med utgång till härlig balkong, separat tvättstuga och goda förvaringsmöjligheter. På framsidan av huset finns en trevlig takad altan, en carport och på baksidan finns en stensatt uteplats som vetter mot en rinnande bäck och en skogsdunge.


Här bor du med direkt närhet till både centrala Falun, tågstationen, livsmedelsbutik och Runns sjöliv. Utanför huset finns härliga promenadstråk runt Tisken, båtplatser vid Främby båtsällskap, minigolf och restaurang/kiosk.

Välkommen på visning!

Beskrivning

ENTRÈPLAN

HALL
Rymlig hall och praktisk hall med plats för avhängning av ytterkläder genom större garderob. Mörkt klinker på golv och ljust målade väggar.

KÖK/ALLRUM

Ljust och trevligt Kombinerat kök/allrum med utgång till den härliga altanen på framsidan. Kökets maskinella utrustning består av: Spis, spisfläkt, kyl, frys, mikro och diskmaskin. Goda förvaringsmöjligheter genom flertalet luckor och skåp samt en praktisk köks ö. Ljust parkettgolv och ljust målade väggar

BADRUM

Helkaklat badrum med golvvärme. Dusch, WC, spegelskåp, badrumsmöbel och tvättställ.

TVÄTTSTUGA

Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och tvättställ. Klinker på golv ljusa väggar.

SOVRUM

Rymligt sovrum med plats för större säng och nattduksbord. Rummet är avgränsat med garderobspartier vilket skapar en "walk-in-closet". Utgång till uteplats på baksida. Ljust parkettgolv och mörkt målade väggar.

ÖVRE PLAN

VARDAGSRUM

Härligt vardagsrum med rikligt ljusinsläpp, härifrån når du en härlig balkong med markis. Plats för soffa, tv-möbel och middagsbord. Mindre kontor i anslutning till vardagsrummet. Ljust parkettgolv och tapetserade väggar.

BADRUM

Fräscht helkaklat badrum med golvvärme. WC, badkar spegelskåp och tvättställ.

SOVRUM 1 OCH 2

Två stycken trevliga sovrum med plats för större säng, skrivbord och garderob. Ljust parkettgolv och ljusa väggar.

FÖRRÅD

Praktiskt förråd i anslutning till de två sovrummen som även går att nyttja som walk-in-closet.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Kungsgården 29, Falun kommun.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 152 kvm, biarea 34 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

5 rum, varav 3 sovrum.

Tomt

Storlek: 313 kvm.

Byggnadstyp

2 plan

Byggnad

Byggnadsår: 2007
Byggnadstyp: 2 plan
Grundläggning: Betong
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Tak: Plåt
Fönster: 3-glasfönster
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

TV

Ansluten till kabelnät

Internet

Bredband genom stadsnät

Uteplats

Altan på framsidan med utgång från kök/allrum, trevlig och lummig baksida.

Bilplats

Carport & parkering.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

36 736 SEK varav:
Uppvärmning: 13 400 SEK
Försäkring: 3 858 SEK
VA: 4 586 SEK
Renhållning: 1 761 SEK
Elektricitet: 11 131 SEK
Samfällighet: 2 000 SEK

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 2 647 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 2 128 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 519 000 SEK.
Värdeår: 2007
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter last: Last: Ledningsrätt Fjärrvärme, 2080-4069.1
Last: Ledningsrätt Opto, 2080-4069.2
Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Falun Kungsgården GA:1, Gemensamhetsanläggning: Falun Kungsgården GA:2, Samfällighet: Falun Kungsgården S:1
Planbestämmelser: Detaljplan (2005-06-16)

Pantbrev

2 st om totalt 2 465 000 SEK

Tillträde

Tillträde kan med fördel ske maj/juni 2020 eller tidigare enligt överenskommelse

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy