Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Blomstervägen 16, Morön, Skellefteå
Typ
Friliggande villa
KVM
170 kvm, biarea 150 kvm
Tomt
1 042 kvm (friköpt)
Rum
8 rum

Två ½ plansvilla med källare i fantastiskt skick!

Välkommen till denna två plansvilla med källare om 170 väl disponerade kvadratmeter. Här möts du av ett stort hus i utmärkt skick med fönster i flera väderstreck och stora sällskapsytor. Det är dessutom ett modernt boende med fräscha ytskikt, bra förvaringsmöjligheter, öppen planlösning och högt i tak. Det finns möjlighet att göra om villan till två lägenheter, då kan man hyra ut den ena delen av huset.

Här hittar du ett trevligt, modernt och välplanerat kök med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter och plats för matbord och stolar. Vidare erbjuds 6 sovrum samt ett öppet och ljust vardagsrum med vackert ljusinsläpp, stora, lättmöblerade ytor och fin utsikt och kakel kamin. Huset har två fräscha och praktiska badrum med toalett, dusch, handfat och badrumsskåp samt en liten och praktisk gästtoalett i källaren. Till husets höjdpunkter hör uterummet med gott om plats för matgrupp och utgång till altan och vidare ner på tomten.

Till huset hör en lättskött, härlig och barnvänlig hörntomt och med fruktträd, lekstuga, välskött gräsmatta och bärbuskar. Här finns även en stor, solig, trevlig och insynsskyddad altan med trätrall, plats för matbord och stolar och loungedel samt på övervåningen en liten och insynsskyddad balkong med trätrall.
Sist men inte minst finns ett varmbonat dubbelgarage med eluttag, plats för två bilar och arbetsbänk.

Detta hem är som gjort för en barnfamilj och det är perfekt beläget i hjärta på trevliga Blomstervägen, med närhet till bland annat Moröskolan, Norrvalla Idrottsplats och Skellefteå centrum.

Välkommen hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy