Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 2 960 000 SEK
Se budhistorik
BesiktigadBesiktigad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 995 000 SEK / utgångspris
Adress
Målarvägen 36, Bro - Gamla Bro, Bro
Typ
Radhus
KVM
124 kvm
Tomt
179 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

FINT HÖRNRADHUS NÄRA STATIONEN

Välplanerat och genomgående fint hörnradhus om 124 kvm fördelat på två plan. Fem rum och kök med husets samtliga fyra sovrum på övre plan. Snyggt och tidsenligt kök och två helkaklade badrum med skön golvvärme i det övre badrummet. Badrummet på husets nedre plan är nyligen renoverat/tillbyggt. Öppen planlösning med trevliga sällskapsytor på entréplan samt härlig trädgård med altan i sydvästläge på baksidan. Förråd finns på framsidan liksom inbjudande entréveranda. Fiber. Utmärkt strategiskt läge i Gamla Bro med endast en kort promenad till såväl pendeltåg, centrum med affärer och skolor/förskolor. Dessutom promenadavstånd till både Bro Hof Golfbana och nya Bro Galopp. Besiktigat och energideklarerat!

Beskrivning

HALL
Entré sker till bra hall med gott om plats för avhängning av ytterkläder. Grått klinkergolv med skön golvvärme samt ljusa väggar. Defekt luftvärmepump i entrén.

KÖK
Trevligt kök med dubbla matplatser, en vid fönster i köket och en i anslutning till vardagsrummet. Likadant klinkergolv som i hallen med lyxen av golvvärme även här. Vita väggar. Vitt och grått stilrent kakel samt mörk bänkskiva. Vita luckor och lådor ger gott om plats för både förvaring och matlagning. Kyl och frys i fullhöjd (Electrolux), ugn (Siemens), induktionshäll, fläkt samt diskmaskin (Electrolux).

VARDAGSRUM
Ljust och öppet vardagsrum som är avdelat mot matsalsdelen. Mörkt vinylgolv vita väggar. Från vardagsrummet finns även utgång till altanen på baksidan i härligt sydvästläge.

BADRUM
Modernt och riktigt snyggt helkaklat badrum med hotellkänsla. WC, dusch, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork och kombimaskin (TM/TT, Samsung).

FÖRRÅD/KLÄDKAMMARE
Praktiskt förvaringsutrymme på nedervåningen. Här står även varmvattenberedaren placerad.

ÖVRE PLAN

HALL
På bostadens övre plan ligger ekparkettgolv (hela övervåningen) och från hallen nås samtliga fyra sovrum. Ljusa väggar.

SOVRUM 1
Samma parkettgolv som i hallen ger en enhetlig känsla. Vita väggar och utgång till stor balkong i sydvästläge.

SOVRUM 2
Ännu ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Parkettgolv samt vita väggar.

SOVRUM 3
Bra sovrum med fönster mot husets framsida. Parkettgolv och vita väggar.

SOVRUM 4
Parkettgolv samt vita väggar. Även detta sovrum har fönster mot framsidan.

På övre plan finns 2 bra klädkammare som nås från hallen på övre plan. Praktiska förvaringsutrymmen med hyllplan.

BADRUM
Helkaklat snyggt badrum med golvvärme och handdukstork. Mörkt klinkers på golvet samt ljusa väggar. Duschväggar i glas, wc och kommod.

Dokument (pdf)

Planritningar Besiktning C4117 Bro Prästgård 6_37 Målarvägen 36 Bro 190826_2030.pdf Frågelista Målarvägen 36.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Bro Prästgård 6:37, Upplands-Bro kommun, Skattesats 32.87%.

Församling

Bro.

Typ

Radhus

Storlek

Boarea 124 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Tomtarea 179 m² (friköpt). Tomten: hörntomt, trädgårdstomt med häckar och staket.
Storlek: 179 kvm.

Byggnadstyp

2 plan

Byggnad

Byggnadsår: 1973
Byggnadstyp: 2 plan
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Träpanel/tegel
Tak: Papp
Utvändigt plåtarbete: Lackerad plåt
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Elradiatorer, LVP (defekt), golvvärme bad

Energideklaration

Status: Utförd
Energideklarationsdatum: 2015-12-13
Energiprestanda primärenergital: 90 /kWh per kvm och år

TV

TV och internet via fiber.

Uteplats

Uteplats 1: Altan, läge sydväst.
Uteplats 2: Balkong, läge sydväst

Bilplats

Bilplats 1: Garage i länga.
Bilplats 2: P-plats.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

39 635 SEK varav:
Uppvärmning: 17 000 SEK
Renhållning: 2 635 SEK
Elektricitet: 12 000 SEK
Samfällighet: 8 000 SEK
Elkostnaden inkluderar daglig laddning av hybridbil. I samfällighetsavgiften ingår VA, parkering samt el vid garage, även utvändiga renoveringar som till exempel tak och målning ingår. Försäkring tillkommer.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 2 059 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 335 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 724 000 SEK.
Värdeår: 1973
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Upplands-Bro Bro Prästgård GA:3
Planbestämmelser: Vattenskyddsområde (2008-11-25) Byggnadsplan (1968-11-01)

Pantbrev

4 st om totalt 1 968 150 SEK

Övrigt

OMGIVNINGAR
Området söder om Bro samhälle präglas av flera natursköna golfbanor och den strandnära bebyggelsen längs Mälaren. Mästerskapsbanan Bro Hof är en av Sveriges bästa golfbanor och har med sitt läge vid Mälaren och i kombination med Bro Hof slott den mest exklusiva framtoningen. Annika Sörenstams hemmabana, Bro-Bålsta, håller även den hög internationell klass medan Sofielund, med sina 27 hål, är inriktad på att erbjuda högklassig golf till ett bra pris.

Täby Galopp förvärvade 2012 det 190 hektar stora området Önsta Gård strax väster om Bro samhälle. Omlokaliseringen har skett och Bro Galopp har nu etablerat!

Även välkända konferensanläggningar som Tammsvik och Lejondals Slott ligger vackert till.

FÖRDEL - BRO
Upplands-Bro är inne i ett expansivt skede och inflyttningen inom de närmaste åren beräknas bli hög. Jobben och city kommer närmare. En ny motorvägspå-/ och avfart har öppnat i Kockbacka, nära Finnsta och förkortar restiden in mot City betänkligt.

Gångavstånd till Bro centrum med affärer, simhall och tågstation. Pendeltåg till Sthlm City tar ca 30 min, nattbussar går till 05.00 på morgonen. Direktbussar till Kista Centrum finns. Busshållsplats finns precis intill området.

Med båtklubb, golfklubb och ridhus, sportanläggningar, friluftsområden, äventyrssimhall och mer på gång - finns det alltid något att göra i Bro. Utflyktsmålen är många inom kommunen och kulturarvet kring Mälaren gör sig ofta påmint. Skog och mark är väl bevarat och känns ibland näst intill oupptäckt på skogsutflykten.

Ungdomsidrotten är stor i kommunen och framförallt gymnastik, fotboll, handboll och golf har gett stora framgångar under senare år.

Det finns flertalet grundskolor och förskolor i närområdet.

Vägbeskrivning

Se www.eniro.se alt. www.hitta.se.
Se även våra skyltar på visningsdagen!

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy