Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
935 000 SEK
Adress
Kyrkvägen 10, Bondstorp, Månsarp
Typ
Friliggande villa
KVM
95 kvm, biarea 30 kvm
Tomt
2 391 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Charmigt hus på lugnt och ostört läge!

Nu har du chansen att skapa ett boende helt efter egen smak! Här finns nämligen ett charmigt och mysigt hem med fantastiskt potential. Ett barnvänligt hus i ett och ett halvt plan med bra förvaringsmöjligheter, sociala ytor och en stor tomt. Här har man verkligen möjligheten att anpassa boendet utifrån önskemålen. Huset är beläget på en lummig och vacker hörntomt med välskött gräsmatta, vackra träd och Rasjön på andra sidan vägen.

Bondstorp är mycket naturskönt och trivsamt beläget och passar perfekt för såväl barnfamiljen som det äldre paret. På andra sidan vägen ligger härliga Rasjön och skog och promenadstråk nås på några minuter. Här finns alla möjligheter att supa in naturens friskhet. I Bondstorp finns också förskola och lågstadium i fräscha lokaler. På ca 30 respektive 15 minuters bilväg nås Jönköping och Vaggeryd.

Detta är en kommande försäljning. För mer info vänligen kontakta ansvarig fastighetsmäklare!

Beskrivning

ENTRÉVÅNING

Hall
Det första som möter oss när vi kommer in i huset är en funktionell och välkomnande hall. Här finns plats för avhängning.

Badrum
Från hallen nås det rymliga badrummet. På golvet ligger beige klinker och väggarna är klädda i beige kakel. Här finns badkar, wc, handfat med stor bänkyta samt tvättmaskin och torktumlare.

Kök
Ett äldre men mysigt kök med gott om bänkyta samt förvaring. Här finns plats för matbord och stolar. Köket är utrustat med två kombinerade kyl/frysar, spis, ugn och diskmaskin.

Matrum
Från köket nås den mysiga matsalen. Här finns plats för ett större matbord och det finns även en mycket charmig gammal öppen spis. Från matrummet nås den fantastiska altanen som är vänd ner mot vattnet.

Vardagsrum
Här har vi husets naturliga samlingsplats som bland annat erbjuder bra sällskapsyta och ett fint ljusinsläpp. På golvet ligger charmig parkett.

Sällskapsrum
Sammanhängande med vardagsrummet finner vi sällskapsrummet. Här är möjligheterna oändliga och idag används rummet som bibliotek. Även här ligger samma parkettgolv som i vardagsrummet.

OVANVÅNING

Allrum
Rymligt allrum med gott om plats för sittgrupp. Här finns en härlig öppen spis.

Sovrum 1
Ett lättmöblerat och rogivande sovrum med plats för en stor säng och förvaring. Från fönstret skådas den lummiga trädgården.

Sovrum 2
Ett mindre rum som idag används som kombinerat kontor/gästrum. Kan även nyttjas som extra förvaringsutrymme.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Bondstorp 3:9, Vaggeryd kommun.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 95 kvm, biarea 30 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

6 rum, varav 2 sovrum.

Tomt

Storlek: 2 391 kvm.

Byggnadstyp

1 ½ plan

Byggnad

Byggnadsår: 1909
Byggnadstyp: 1 ½ plan
Grundläggning: Torpargrund
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Tak: Tegel
Fönster: 2-glasfönster
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Jordvärme

TV

Tv via parabol.

Internet

Nuvarande ägare använde mobilt bredband. Fiber är på gång i området enligt uppgifter från säljaren.

Övriga byggnader

Garage samt förråd finns på tomten.

Bilplats

Garage med plats för 1 bil samt garageuppfart med plats för fler bilar.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

34 751 SEK varav:
Försäkring: 4 394 SEK
Renhållning: 2 911 SEK
Elektricitet: 27 446 SEK
Hushållsel, uppvärmning samt VA är inräknat i elkostnader.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 616 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 373 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 243 000 SEK.
Värdeår: 1929
Skatt/avgift: 4 620 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Byggnadsplan (1976-11-26)

Pantbrev

4 st om totalt 575 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy