Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Fagerövägen 9, Trosa
Typ
Friliggande villa
KVM
139 kvm
Tomt
1 970 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Avskilt läge på höjden med utsikt över golfbana!

På Fagerövägen 9 ligger detta 1-planhus som erbjuder bra planlösning, avskilt från grannar och med en fantastisk vy över golfbanan. I huset finns ett stort sällskapsrum som är uppdelat på en matplats och en vardagsrumsdel med en murad spis. Köket ger utrymme för hela familjen att laga mat. Det finns två duschrum varav ett har även massagebadkar. Fyra sovrum i olika storlekar med garderober i varje. Huset har även en groventré med välplanerad tvättstuga.

Trädgården är lagom stor och har idag bärbuskar och ett äppelträd, det finns alltså möjlighet till mer odling. Huset ligger vid en vändplan, en gångväg går över till nästa område.

Välkommen hem!

Beskrivning

Hallen erbjuder platsbyggd förvaring på den högra väggen. Direkt till vänster finns ett duschrum, helkaklat i grått och vitt med handfatskommod, wc och dusch med glasdörrar. Bakom nästa dörr finns en inredd klädkammare.

Förbi hallen öppnar sig det stora sällskapsrummet upp som har takhöjd och fönster från golv till tak som ger en utsikt över skog och golfbana. Inred med sköna soffor och en tv-möbel eller som nu fyll väggen med böcker. I anslutning till matplatsen och köket finns en murad spis som ger värme oavsett om du sitter i soffan eller vid matbordet.

Matplatsen är även den invid generösa fönsterpartier och ger utrymme för ett långt bord med många middagsgäster. Här finns det skjutbara glasdörrar som man kan öppna upp och förlänga rummet till uteplatsen under tak.

Köket som enligt många är husets hjärta är inte bortglömt i planlösningen. Det är även den delen som nog sticker ut mest, med dess ovanliga klara färg. Köket är i vinkel med en stor köksö och höga skåp samt kyl och frys på den tredje väggen. Skåpluckor i grönt med bänkskiva i laminat, kakel som stänkskydd. Altandörr ut till framsidan och ett fönster ovanför diskbänken ger mycket ljus och är väl i genomtänkt. Kökets utrustning består av induktionshäll, ugn, diskmaskin samt kyl och frys. Allt från byggnadsåret.

Från köket når man tvättstugan som ger bra yta för klädvård och har en egen grovingång. Tvättmaskin, torktumlare, ho, värmepanna och skåp finns. Kaklat golv.

I anslutning till köksdelen finns ett sovrum. I huset finns det ytterligare ett snarlikt sovrum, ett lite mindre samt ett stort. Alla har stort fönster och en garderob. Det stora har även en altandörr ut mot baksidan.

Duschrum som ligger mellan alla sovrum. Även det helkaklat, handfatskommod, wc, dusch och ett skönt badkar.

Nuvarande ägare har endast haft detta hus som sommarställe så skicket är mycket bra och alla ytskikt i god standard.

Välkommen hem!

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Överåda 3:105, Trosa kommun.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 139 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

6 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Tomten är från början gammalt vilthäng och idag finns ett staket som angränsar mot golfbanan. På tomten finns bärbuskar och ett äppelträd. Delvis bergpartier och sluttningar. Tomten erbjuder möjlighet till fler träd, buskar och rabatter både på gräsmattan och i bergssluttningen om man så vill.
Storlek: 1 970 kvm.

Byggnadstyp

1 plan

Byggnad

Byggnadsår: 2008
Byggnadstyp: 1 plan
Grundmur: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Stående träpanel
Tak: Betongpannor
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft
Vatten och avlopp: Vatten saknas, Avlopp saknas.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme. Golvvärme i rummen.

Energideklaration

Status: Beställd

Internet

Fiber.

Övriga byggnader

Garage med plats för 1 bil och annan förvaring, dock oisolerat.

Uteplats

Stenbelagd uteplats på framsida och baksida.

Bilplats

Parkering finns på uppfarten samt i garage.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Driftkostnader kommer att komma. Ägaren har endast bott i huset under sommarhalvåret så driftkostnaderna kan komma att förändras för nya ägare.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 3 064 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 2 313 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 751 000 SEK.
Värdeår: 2008
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Trosa Överåda GA:17, Gemensamhetsanläggning: Trosa Överåda GA:18
Planbestämmelser: Detaljplan

Pantbrev

1 st om totalt 1 500 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy