Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Vindarnas väg 15, Tallboda, Linköping
Typ
Friliggande villa
KVM
91 kvm, biarea 46 kvm
Tomt
823 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Trivsam villa belägen på populär adress i Tallboda!

Unikt tillfälle att förvärva denna fina villa i 1 plan med källare om 91 väldisponerade kvadratmeter i omtyckta och familjära Tallboda. Detta är ett unikt boende med optimal planlösning och härlig rymd. Perfekt boende för dig som letar efter den ultimata bostaden där du kan sätta din egen prägel samtidigt som du bor i ett lugnt och attraktivt område- här är det bara att flytta in och börja välja och vraka mellan olika färger och material!

Entréplan disponeras enligt följande. Öppet kök med sociala ytor som ger plats för matbord. Totalt tre sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Badrum med toalett och badkar samt separat wc. Stora fönsterpartier som ger ett genomgående ljus genom hela bostaden. Allrum med plats för både soffgrupp och matbord. På källarvåningen finner ni ett hobbyrum, ett duschrum med bastu som lika gärna kan göras om till spaavdelning samt ett matförråd, torkrum och tvättstuga.

Till bostaden hör en rogivande och välskött tomt. Varmare dagar och kvällar tillbringar man mer än gärna på baksidan av huset som ligger i bästa söderläge. Garage i anslutning till huset med tillhörande uppställningsplats för två bilar på uppfarten.

I Tallboda bor du med närhet till det mesta, goda kommunikationer in till city såväl som närhet till livsmedelsaffär, skola samt förskola, vackra promenadstråk och motionsspår, fotbollsplan samt restaurang. Barnvänligt och lugnt område med all tänkbar service. Bra bussförbindelser in till stan såväl som cykel- samt bilväg. Ett familjehus med ett perfekt läge i hjärtat av Tallboda!

Tillträde sker enligt överenskommelse. Välkommen på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy