Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 250 000 SEK / utgångspris
Adress
Aspöja Alnö, Aspöja, Vikbolandet
Typ
Friliggande villa
KVM
45 kvm
Tomt
1 529 kvm (friköpt)
Rum
2 rum

Fantastiskt läge - Aspöja ytterskärgården

Sverige blir inte vackrare än en fin sommardag i ytterskärgården! Nu har du möjligheten att sätta guldkant på din tillvaro genom att förvärva en egen fastighet på den natursköna ön Aspöja som är belägen i yttersta havsbandet. Aspöja ligger ca 10-15 minuters båtfärd från Arkösund.

Fastigheten består av en tomt om 1 529 kvm med fin havsutsikt. På fastigheten finns två byggnader, en större lada där en del är inredd till bostad. Bostadsdelen är ca 45 kvm och består av kök, vardagsrum och sovrum. Det finns även en fristående byggnad om ca 10 kvm som innehåller dusch och mulltoa. Fastigheten kommer att anslutas till vatten och avlopp. Egen båtplats vid fin brygga.

Beskrivning

Kök med matplats. Plastmatta på golvet, tapetserade väggar och träpanel i taket. I köket finns en spis, kolfilterfläkt samt ett kylskåp.

Vardagsrum med ekparkettgolv och tapetserade väggar. I taket sitter träpanel.

Sovrum med plastmatta och tapetserade väggar.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Aspöja 2:44 (kopia), Söderköping kommun.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 45 kvm.
Areauppgifter enligt säljaren.

Rum

2 rum, varav 0 sovrum.

Tomt

Trädgårdstomt bestående mestadels av plana gräsytor.
Storlek: 1 529 kvm.

Byggnadstyp

Lada

Byggnad

Byggnadstyp: Lada
Grundläggning: Plintgrund
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Träpanel
Tak: Plåt
Utvändigt plåtarbete: Lackerad plåt
Fönster: 2-glas
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Fastigheten kommer att ingå i en framtida gemensamhetsanläggning för en avsaltningsanläggning. Anslutningsavgiften för detta betalas av säljaren.

Fastigheten kommer att ingå i en framtida gemensamhetsanläggning för ett reningsverk. Anslutningsavgift för detta betalas av säljaren.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direktverkande el

TV

Tv antenn

Övriga byggnader

Fristående byggnad om ca 15 kvm som innehåller dusch, mulltoa samt förvaring.

Uteplats

Altan med markis i sydvästläge.

Taxeringsvärde

Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter förmån: Förmån: Officialservitut Båtplats, 0582-2018/13.2
Förmån: Officialservitut Gångväg, 0582-2018/13.1
Rättigheter last: Last: Avtalsservitut: Kraftledning, D201600061444:1.1
Inskrivna servitut och övriga gravationer: Avtalsservitut D-2016-00061444:1

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy