Länk kopierad!
Bilder
BesiktigadBesiktigad

Visningar

sön 26 jan 12:00 - 12:45
Öppen visning - välkommen! Gör gärna en intresseanmälan.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 295 000 SEK / Utgångspris
Adress
Lenngrensgatan 14, Övre Nyfors, Eskilstuna
Typ
Friliggande villa
KVM
127 kvm, biarea 76 kvm
Tomt
429 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Rymlig familjevilla på lugn gata

I denna villa kan ni låta familjen växa då möjligheterna finns att anordna hela fem sovrum i bostaden. Entréplan bjuder på ett kök med plats för matbord och ett stort vardagsrum med härligt parkettgolv, öppen spis samt utgång till en trevlig altan på husets baksida. I vardagsrummet finns plats att ställa en större matgrupp med plats för hela familjen. På entréplan finns även ett sovrum perfekt som arbetsrum eller gästrum. På övre plan finns beläget tre rymliga rum vilket kan disponeras som fyra sovrum om så önskas. Ett modernt helkaklat badrum i tidlösa färger såsom vitt och grått med snygga detaljer och golvvärme. En stor råvind ger optimalt med förvaringsutrymme och två rymliga rum i källaren ger möjligheten till tonårsrum. Lättskött trädgård med asfalterad uppfart som rymmer två bilar och underhållsfri fasad med coloroc-tegel. Fjärrvärme.

I övre Nyfors har du nära till det mesta. För barnen finns flera skolor och lekpark inom ett stenkast. För den som gillar skog och natur finns Kronskogen och dess promenadslingor. I området trivs hela familjen, det finns till och med roligt för hunden att göra med en populär hundlekpark inom promenadavstånd. När det är dags för veckohandling eller roligare shopping ligger Tuna Park inte långt borta med bland annat matbutiker, klädbutiker, gym och apotek

Välkommen hem!

Beskrivning

Entré med klinkergolv ger smidig renhållning. En halv trappa upp finner du klädförvaring bakom vikdörrar samt en gäst-wc med toalett och handfat. Trappa och hall på entréplan samt övre plan har behaglig heltäckningsmatta.

Till höger om hallen på entréplan ligger ett praktiskt kök med plats för matbord. Köket är utrustat med spis, fläkt, diskmaskin samt kyl och frys. Från köket nås med enkelhet det stora vardagsrummet med härligt parkettgolv och öppen spis. Här finns plats att ställa en stor matgrupp för middagsbjudningar och hela familjen samt soffgrupp och mediamöbel. Via vardagsrummet nås en trevlig altan på trädgårdens baksida.

Huset bjuder på flera sovrum, varav ett på entréplan med laminatgolv och tapetserade väggar i mysig blå färg.

En trappa upp på övre plan finner du tre sovrum. Två av sovrummet har flera platsbyggda garderober och det stora sovrummet har även en klädkammare. Om behovet föreligger går det stora sovrummet att nyttja som allrum och ett mindre sovrum eller att dela av och på så vis skapa ytterligare ett sovrum.

I källaren finns praktisk tvättstuga med två tvättmaskiner och en torktumlare, bastu samt duschrum. Två rymliga rum i källaren med uppreglade golv kan om så önskas brukas som antingen tonårsrum eller förråd. En stor råvind ger plats för ytterligare förvaring.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration - Lenngrensgatan 14.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Forellen 8, Eskilstuna kommun, Skattesats 34%.

Församling

Eskilstuna.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 127 kvm, biarea 76 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

6 rum, varav 4-5 sovrum.

Tomt

Storlek: 429 kvm.

Byggnadstyp

1 ½ plan med källare

Byggnad

Byggnadsår: 1938
Byggnadstyp: 1 ½ plan med källare
Grundläggning: Källare
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Coloroc-tegel
Tak: Tegel
Utvändigt plåtarbete: Lackerad plåt
Fönster: 3-glasfönster isoler
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: F
Energideklarationsdatum: 2017-06-28
Energiprestanda primärenergital: 180 /kWh per kvm och år

Internet

Fiber

Bilplats

På tomten finns en asfalterad uppfart med plats för två bilar.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

47 041 SEK varav:
Uppvärmning: 22 374 SEK
Försäkring: 5 286 SEK
VA: 5 525 SEK
Renhållning: 2 894 SEK
Elektricitet: 10 962 SEK
Driftskostnader är angivna efter säljarens beräknade årsförbrukning enligt faktura. Beräknad elförbrukning är 6469,3 kWh och beräknad fjärrvärmeförbrukning är 29,75 MWh. Försäkringsbelopp är beräknat enligt schablon. Utöver detta tillkommer kostnad för fastighetsavgift/skatt 8049 kr.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 2 018 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 267 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 751 000 SEK.
Värdeår: 1938
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Tomtindelning (1935-04-27) Stadsplan (1931-03-06)

Pantbrev

2 st om totalt 3 060 000 SEK

Renoveringar

Bytt termostat på element 2018
Fönster av tidigare ägare 2016
Badrum av tidigare ägare 2016

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy