Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Vidablicksvägen 80, Skälsätra, Tyresö
Typ
KVM
176 kvm, biarea 36 kvm
Tomt
1 885 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Rymlig familjevilla i bästa skick!

Välkommen till Vidablicksvägen 80, här är verkligen ett tillfälle för er som söker en välplanerad, rymlig familjevilla i mycket fint skick som erbjuder en funktionell design och håller en genomgående hög standard. Huset är byggt 2010 och det för den sociala familjen som gillar att bjuda in till middagar och umgås med familj och vänner.

Husets hjärta är övervåningen med kök i öppen miljö mot vardagsrum. Vardagsrummet ligger i gavel och de stora fönsterpartierna i två vädersträck ger ljus och rymd till rummet. Härifrån har du altandörr ut till stor, trädäckad altan i högt, fritt läge och med många soltimmar. Balkongen på framsidan erbjuder förmiddagssol.
Köket är fullt utrustat med rejäla arbetsytor samt goda förvaringsutrymmen, allt som behövs för hemmakocken. Plats för matgrupp av önskad storlek finns framför fönster.

Huset har hela fyra sovrum varav ett ligger på entréplanet och tre i övre plan. Alla av god storlek.
Vidare finns två badrum och en extra gästtoalett varav ena badrummet är inrett med två duschar, badkar, bastu och en relaxavdelning i anslutning. Tvättstugan lämpar sig perfekt för den stora familjen.
Bostaden har gott om förvaringsutrymmen i form av en väl tilltagen klädkammare, ett stort rum som i dagsläget används som förråd- kombinerat träningsrum och ett enormt vindsutrymme.

Garage för en bil, carport och plats för två bilar på den gruslagda uppfarten.

Sammanfattningsvis ett trevligt läge med närhet till både grönområden, Långsjön, skola, förskola samt bussar bla direktbuss in till stan. Närhet till Tyresta Nationapark, Drevviken och Kumlabadet samt vår fina Fornuddspark med fotbollsplan, lekparker, utegym och fågeldamm. I Trollbäckens centrum finns diverse butiker och flertalet restauranger med olika smakinriktning.
Vem vill inte flytta in och bo här i ett mycket fint och tilltalande hus med naturen inpå knuten endast 30 minuter från storstadens puls. Här kommer du hem till lugnet och får se stjärnorna på himlen eller får möjlighet att gå ut och tar för dig av vad naturen erbjuder som blåbär och svamp runt knuten.

VÄLKOMMEN HEM

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy