Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
495 000 SEK
Adress
Järnvägsgatan 6, Norrsundet, Norrsundet
Typ
Friliggande villa
KVM
0 kvm
Tomt
635 kvm (friköpt)
Rum
1 rum

Möjlighet att köpa kiosk i Norrsundet!

Nu finns möjlighet att förvärva en väl inarbetad kiosk i Norrsundet som har drivits i familjeregi under hela 33 år. Här finns ev möjlighet att utöka verksamheten med mer matförsäljning eller postutlämning. Idag finns även Svenska spel och ATG-spel här. (Ny ägare ansöker om ombudsbehörighet).

Välkommen att ringa Peter Forsling 070-694 01 32 för mer info och bokning av visning!

Beskrivning

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Norrsundet 2:223, Gävle kommun, Skattesats 35.13%.

Församling

Hamrånge.

Typ

Friliggande villa

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Tomt

Storlek: 635 kvm.

Byggnadstyp

1 plan

Byggnad

Byggnadstyp: 1 plan
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Stående träpanel
Tak: Papp

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: El - luftburen värme

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

22 555 SEK varav:
Försäkring: 12 000 SEK
Renhållning: 10 000 SEK
Vägavgift/snö: 555 SEK
Drift ca 38000kr/år inkl el och vatten.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 100 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 82 000 SEK.
Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark. Äganderätt.
Markvärde: 18 000 SEK.
Skatt/avgift: 180 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Gävle Norrsundet GA:7
Planbestämmelser: Detaljplan (1988-08-10)

Tillträde

Enligt ök.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy