Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Rudsjövägen 101, Duvnäs utskog, Nacka
Typ
Radhus
KVM
100 kvm, biarea 50 kvm
Tomt
236 kvm (tomträtt)
Rum
5 rum

Ett perfekt gavelradhus mitt i familjevänligt område

ACCEPTERAT PRIS

Välkommen hem till ett välskött och underbart gavelradhus i familjeidylliska Duvnäs Utskog. Här bor du på populära Rudsjövägen med direkt närhet till natur, vatten, förskolor och skolor. Det lugna och trevliga området är mycket populärt bland barnfamiljer, här leker barnen fritt med vännerna i grannhusen eller på någon av de många lekplatserna i närheten. Detta radhus är beläget med gavelläge i en länga med återvändsgränd vilket gör att det är helt fritt från genomfartstrafik. Radhuset är mycket välplanerat med en totalyta på 150 kvm fördelat på 3 plan med ett socialt entréplan, ett övre plan med sovrumsdel och privat badrum och källare med stora möjligheter. Ett drömboende där du kommer att stormtrivas.

På såväl husets framsida som baksida finns härliga uteplatser med sol från tidig morgon till sen eftermiddag. På framsidan finns stenlagd högt belägen uteplats i sydost. På baksidan finns en stor trädäckad altan och trädgård som sträcker sig runt huset med gräsmatta och rosenrabatter. Hela baksidan gränsar mot allmänning vilket ger ett lummigt och skyddat läge. På husets framsida finns också ett eget garage och en carport.

Huset är i genomgående gott skick med fräscha golv och målade väggar. Köket och badrummet renoverades 2005.

Duvnäs Utskog är ett populärt, lugnt och fint område med närhet till vatten och sköna naturområden. Promenera till Kungshamns vackra semesterstugeområde och nere vid vattnet finner du Kungsviken. För större festligheter går det att boka sällskap på Ekensdal eller varför inte prova deras exklusiva dinner club som arrangeras några gånger per år. Närheten till naturreservatet Nyckelviken med dess underbara strövområden och vatten är en garanterad avkoppling. Här finns stora grönområden, motionsslingor, en lantgård med djur och Herrgård från 1700-talet.
Saltsjö-Duvnäs ligger på andra sidan motorvägen med flera sommarserveringar och restaurang Stazione. Närmaste centrum är Ektorps centrum och där finns flera matbutiker, restauranger och caféer som Gateau samt två trevliga gym. Letar man efter ett bredare utbud ligger Nacka Forum och Sickla Köpkvarter endast en kort bilfärd bort som tillsammans bjuder på ett brett butik- och restaurangutbud.

I området finns flera förskolor och skolor i närheten där populära nybyggda Förskolan Utskogen och Borgvallaskolan ligger precis intill. På nära avstånd finns också bland annat Skuru skola med åk F-9. På områdets stora äng finns en stor roligt lekplats och utegym för de vuxna. Busskommunikationerna i området är goda med flera busslinjer som går direkt till Slussen, närmsta busshållplats ligger inom gångavstånd.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy