Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 495 000 SEK
Adress
Kvarnåkersvägen 50, Valbo, Valbo
Typ
Villa
KVM
124 kvm, biarea 60 kvm
Tomt
1 940 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Vackert belägen villa i ett lugnt och skönt område.

Välkommen till Kvarnåkersvägen 50. Ett vackert 20-tals hus i två plan samt källare, som präglas av ljus, rymd och harmoni. Här bor du i ett mycket lugnt och fridfullt område med en vackert belägen och stensatt uteplats. Från uteplatsen kan man både kan skymta och höra Gavleån strömma förbi.

Huset som är moderniserat under senare tid med bl.a bergvärme och en utbyggnad med stora fönsterpartier och full takhöjd. Utbyggnaden smälter samman med originalhuset och erbjuder en öppen planlösning med en luftig och modern känsla. Köket är rymligt med gott om avlastnings- och arbetsytor. Vardagsrummet med kakelugn och fint parkettgolv ger en mycket trivsam känsla.

Utöver boningshuset finns ett väl tilltaget maskingarage med tillhörande verstad.

Läget på lugna och trevliga Kvarnåkersvägen kan inte bli bättre. Den tillhörande tomten om 1940 kvadratmeter erbjuder fina möjligheter till lek och sociala aktiviteter. Här bor du inom ett bekvämt bilavstånd till Gävle och Valbo Centrum. Perfekt för dig som ställer höga krav på boendemiljön!

Vidare information och bilder kommer. Välkommen att höra av dig redan nu vid intresse.

Beskrivning

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Åsbyggeby 4:82, Gävle kommun, Skattesats 34.02%.

Församling

Valbo.

Typ

Villa

Storlek

Boarea 124 kvm, biarea 60 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

5 rum, varav 3 sovrum.

Tomt

Stor och fin tomt med gräsmatta
Storlek: 1 940 kvm.

Byggnad

Byggnadsår: 1927
Grundläggning: Källare
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Tak: Plåt
Utvändigt plåtarbete: Lackerad plåt
Fönster: 2- och 3-glasfönster
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Kommunalt V/A

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme

Energideklaration

Status: Ej utförd

TV

Fiber

Internet

Fiber

Uteplats

Vackert belägen uteplats som är stensatt. Här kan man både skymta och höra Gavleån strömma.

Bilplats

Parkering i garage. Stor verkstadsdel med maskinhall.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 805 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 153 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 652 000 SEK.
Värdeår: 1936
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Gävle Åsbyggeby GA:14 ändamål: Vägar, Elledningar och/eller belysning, Avloppsanläggning, Vattenförsörjning, Gemensamhetsanläggning: Gävle Åsbyggeby GA:4 ändamål: Vägar

Renoveringar

1980

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy