Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Svalörtsvägen 10, Gävle
Typ
Friliggande villa
KVM
165 kvm
Tomt
1 284 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Enplansvilla med 7 rum och kök i ett populärt och barnvänligt område med härlig tomt och garage!

Varmt välkommen till Svalörtsvägen och denna fantastiska och nyproducerade (2016) enplansvilla om hela 165 kvm som fördelar sig på 7 rum och kök med dubbla badrum. Huset är beläget på en stor och fin trädgårdstomt, som gränsar mot ett mysigt skogsparti. På tomten finns en stor och härlig altan i ett soligt söderläge.

När du stiger in i denna nyproducerade villa möts du av en välkomnande hall, som mynnar ut i ett stort och socialt vardagsrum med bekvämligheter som braskamin och utgång till den soliga altanen. Vidare finns köket, som genom den öppna planlösningen smälter samman till ett med vardagsrummet och lämnar en luftig och modern känsla. Köket som är stort, ljust och fräscht har gott och förvarings- och arbetsytor. Samtliga av kökets vitvaror är från varumärket Bosch. Från köket når du groventrén som är en kombination av groventré, tvättstuga och pannrum.

Vidare finns 5 sovrum, varav ett master bedroom med walk in closet och ingång till eget badrum. De 4 andra sovrummen är i olika storlekar. Samtliga lämpade som barnrum, gästrum eller kontor. Huset har två badrum, varav det ena är försett med badkar och det andra med dusch. Här finns också ett allrum som kan disponeras som barnens egna tv-rum.

Summerat bor du här med allt som krävs för ett bekvämt familjeliv. Allt detta i en nybyggd villa, med stora och sociala ytor och en fin trädgård med en stor altan. Området är ett barnvänligt villaområde med närhet till allt Gävle har att erbjuda. Missa inte denna chans!

Välkommen hem!

Klicka på länken för att se en film om huset: https://youtu.be/V7Xz8tbIr3c

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy