Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 395 000 SEK
Adress
Mjölkörtsgården 18, Häljarp, Häljarp
Typ
Villa
KVM
96 kvm
Tomt
424 kvm (friköpt)
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Enplansvilla från 2007 med rofylld utsikt!

Friliggande villa från 2007 med områdets bästa läge och med rofylld utsikt över dammen, golfbanan och Öresund! Denna enplansvilla fördelar sig på två sovrum, vardagsrum, kök, grovkök och badrum. Här finns två terrasser varav den ena är belägen i söder och den andra i väster. På den västra uteplats kan man njuta av ljumna sommarkvällar med dammen i förgrunden. Bostaden är genomgående i fint skick och har tagits väl omhand sedan den uppfördes och man har dessutom inrett med stilrena och kvalitativa materialval. Villan är belägen på en lugn gata i ett av Häljarps trivsammaste områden. Här bjuds närhet till såväl inköp som god kommunikation i form av tåg som tar dig såväl söder- som norr ut. Detta är verkligen ett hem att trivas i. Välkommen på visning!

Beskrivning

Man välkomnas av en hall med klinkers på golvet och tapetserade väggar. Intill hallen finns en praktisk klädkammare.

Badrummet är beläget intill hallen och är utrustat med tvättställ med tillhörande underskåp i vitt samt spegelöverskåp. Här finns även sidoskåp i vitt. Badrummet är utrustat med wc-stol samt dusch med skjutbara duschväggar av glas. På golvet är det plastmatta och väggarna är beklädda med våtrumstapet.

Vidare in i bostaden möts man av ett öppet och ljust vardagsrum med parkettgolv och tapetserade väggar. Från vardagsrummet har man utgång till den härliga terrassen i väster.

Intill vardagsrummet finns ett av bostadens sovrum. Detta används idag som matrum och även här når man den fantastiska terrassen. På golvet är det parkett och väggarna är tapetserade.

Bostadens andra sovrum har även det parkettgolv och tapetserade väggar. Här finns ett generöst och praktiskt garderobsparti för god förvaring.

Köket är stilrent inrett med inredning i vitt, bänkskiva av laminat och vitt kakel ovan. Köket är utrustat med hel kyl och frys, diskmaskin, inbyggnadsugn med kombinerad mikrovågsugn, samtliga från 2018. Spishäll och fläkt är från 2007. På golvet är det plastmatta och väggarna är tapetserade. Köket rymmer gott och väl en matplats för 4-6 personer. Från köket har man utgång till terrassen i söder.

Intill köket finns ett praktiskt grovkök med egen ingång. Även här är det plastmatta på golvet och här finns tvättmaskin (2016), torktumlare (2018), frånluftsvärmepump, ett extra tvättställ samt gott om förvaringsmöjligheter i form av garderober och lådor.

Här finns en praktisk uppställningsplats för cirka två bilar och på tomtens västra delar finns en gräsmatta. I anslutning till denna finns även ett förråd.

Man kan njuta av två terrasser varav den ena nås från köket och är belägen i söder. Den västra nås från såväl sovrum/matrum och vardagsrummet. Den är rymlig och rymmer gott och väl ett matbord samt loungemöbler. Här bjuds man på härlig västersol och rofylld utsikt över dammen, golfbanan och Öresund. På en klar dag ser man hela vägen till Tuborg på den danska kusten.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Mjölkörten 20, Landskrona kommun, Skattesats 31.67%.

Typ

Villa

Storlek

Boarea 96 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Tomt

Storlek: 424 kvm.

Byggnadstyp

1 plan

Byggnad

Byggnadsår: 2007
Byggnadstyp: 1 plan
Grundläggning: Krypgrund med avfuktare installerad
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Tak: Betongpannor
Utvändigt plåtarbete: Plåt
Fönster: 3-glas
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump från 2007 (ny kompressor)

Energideklaration

Status: Utförd
Energideklarationsdatum: 2011-07-25
Energiprestanda primärenergital: 48 kWh/kvm och år

TV

Fiber via Telia

Internet

Fiber via Telia

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

25 445 SEK varav:
Uppvärmning: 16 443 SEK
VA: 4 322 SEK
Renhållning: 1 680 SEK
Samfällighet: 3 000 SEK

Avgiften till samfälligheten omfattar skötsel av lekplats, grönytor, belysning med mera. Kostnaden för uppvärmning omfattar även hushållsel.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 559 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 197 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 362 000 SEK.
Värdeår: 2007
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Landskrona Mjölkörten GA:1
Planbestämmelser: Ändring Av Dp (2006-09-26) Detaljplan (2002-01-28)

Pantbrev

6 st om totalt 2 618 000 SEK

Renoveringar

Fasaden målades nyligen och fönstret i sovrummet som är beläget i norr kommer att bytas till tillträdet.

Tillträde

Diskuteras

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy