Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Syrenvägen 7, Ekerö Gällstaö, Ekerö
Typ
Friliggande villa
KVM
153 kvm
Tomt
967 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

UNDERBAR 1-PL VILLA MED SJÖUTSIKT!

Fantastiskt boende med allt på ett plan! Här bor man bekvämt utan trappor vare sig inne eller ute. Friköpt lättskött och plan tomt om 967 kvm med soliga gräsytor, stort trädäck med sjöutsikt och fina stensättningar i form av gångar och murar.
Här välkomnas man in i en öppen hall med vackert kalkstensgolv och bra förvaring för hela familjens ytterkläder och skor. Det vackra golvet fortsätter in i ett härligt kök med plats för många att laga mat och umgås tillsammans. Vardagsrummet är ljust med fönster åt två håll och när man sitter i soffan kan man njuta av lugnet utanför och se färgskiftningarna i Mälarens vatten. Här finns 4 sovrum alternativt 3 sovrum samt ett ytterligare sällskapsrum som är perfekt som TV-rum/allrum/gästrum. Kaklade duschrum och badrum samt en tvättstuga med grovingång intill köket. Alla rummen har plats för bra förvaring och master bedroom har dessutom en egen walk in closet.
Genomgående vackra materialval såsom kalkstensgolv och klinkergolv i våtrum samt parkettgolv från Tarkett i 3-stav ek i alla övriga rum. Vita väggar och tak, fina fönster med geniala spröjs som gör dem lättputsade. På den generösa träaltanen med fri utsikt är det skönt att samlas kring matbordet, från frukost ända till sista kvällsmackan. Lättskött entrésida med stensatta gångar utan trappsteg och en slingrande mur runt planteringar med perenner och uteplats med sol till sena kvällen. En hög häck skyddar mot insyn ut mot den lugna gatan där bara ett fåtal grannar passerar med bil. Fristående carport med förråd.
Välkommen till Syrenvägen 7 på fina Gällstaö!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy