Länk kopierad!
Bilder
BesiktigadBesiktigad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 495 000 SEK
Adress
Kyrkgårdsvägen 4, Hofors, Hofors
Typ
Friliggande villa
KVM
680 kvm
Tomt
1 485 kvm (friköpt)
Rum
0 rum

Perfekt för egenföretagaren, stor potential för den drivne entreprenören.

Nya Lissgården - Perfekt för egenföretagaren, stor potential för den drivne entreprenören. Gedigen och representativ byggnad som uppfördes under 1960-talet. Perfekt för egenföretagaren, stor potential för den drivne entreprenören. Gedigen och representativ byggnad som uppfördes under 1960-talet. Stora ytor med möjlighet till många kontor och samlingsrum. Byggnaden är i visst behov av renovering samt att det finns begränsningar hur man får nyttja fastigheten. Det är ej möjligt att använda den för bostadsändamål. Dubbelgarage och gott om parkeringsplatser. Uppvärmning fjärrvärme.

Sammanfattningsvis: perfekt för för dig som vill driva företag med ett lugnt och avskilt läge samt gott om plats för parkering. Här finns även trivsam uteplats med bra solläge. Stor vändplan framför entrén för smidig logistik.

Välkommen att boka in dig på visning eller ring Peter Forsling 070-694 01 32 för ytterligare info.

Beskrivning

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Hofors 11:218, Hofors kommun, Skattesats 35.77%.

Församling

Hofors.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 680 kvm.
Areauppgifter enligt säljaren.

Tomt

Tomtarea 1 485 kvm. Tomten är friköpt.
Storlek: 1 485 kvm.

Byggnadstyp

2 plan med källare

Byggnad

Byggnadsår: 1966
Byggnadstyp: 2 plan med källare
Grundläggning: Källare/grundsula
Stomme: Tegel
Fasad: Tegel och träpanel
Tak: Glaserat taktegel
Fönster: 2-glas + 2-glas isoler.
Ventilation: Mekanisk frånluft

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Uteplats

Stenlagd uteplats i härligt insynsskyddat söderläge.

Bilplats

Rymligt dubbelgarage finns på fastigheten.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Fjärrvärmeförbrukningen (som är den stora driftskostnaden) är från tiden med tidigare hyresgästen ,men ska observeras att enbart två personer har nyttjat byggnaden under dessa år och flera av rummen har säkert haft nedsatt temperatur, Årsförbrukning och dagens taxa hamnar man vid 85 MWh/år på c:a 7000kr/år exkl. moms . Troligen har man begränsat ventilationen också då nyttjandet har varit så lågt.

Elförbrukning är enbart belysning och datorer, Enligt Gavle Energi är beräknad årsförbrukning 10500 kWH och

Årlig Energikostnad 11300kr

Årlig nätkostnad uppskattas till c:a 7000kr

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 0 SEK.

Taxeringsvärde

Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark. Äganderätt.

Tillträde

Enligt ök

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy