Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Herrhagsvägen 353, Slätta, Falun
Typ
Villa
KVM
106 kvm
Tomt
162 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Ljust och yteffektivt radhus

Radhus med familjevänligt, otrafikerat och naturnära läge i trygga och populära Slätta.
Kliv in i detta radhus om fyra rum och kök på Herrhagsvägen 353!

Välkommen till ett ljust, stilrent boende om 106 mycket väl omhändertagna kvadratmetrar med fräscha ytskikt, sociala ytor och behagliga färgval. Härligt inglasat uterum på baksidan.

Här kommer du in i en inbjudande och praktisk hall med hatthylla och klädhängare. Vidare finns ett ljust och fint kök med köksö, tre sovrum, två badrum samt ett rymligt och öppet vardagsrum med fint ljusinsläpp och gott om plats för soffa och matgrupp. Två badrum med kakel och kliner varav det ena utrustat med badkar och fint dubbelhandfat. Ett härligt uterum som förlänger sommarsäsongen har nyligen byggts i anslutning till vardagsrummet.

Huset har en klädkammare i anslutning till sovrummen på övervåningen, en tvättstugan med tvättmaskin och torktumlare samt en praktisk groventré. Från framsidan når du även ett rymligt förråd samt ett cykelförråd. P-plats och garageplats i länga ingår.

Huset står på en lättskött och trevlig tomt med stora altaner på både fram- och baksidan av huset. Nytt inglasat uterum med plats för både soffa och matgrupp. Njut av förmiddagens soltimmar på framsidan och förflytta dig sen till baksidan för eftermiddag- och kvällssol.

Det här hemmet är som gjort för den mindre barnfamiljen, perfekt beläget i Slättas hjärta. Utebad, gym, fotbollsplan, matbutik, lekplats, skola och skogen ligger inom gångavstånd. Friluftsområdet Stångtjärn med bad, fiske, skidåkning och elljusspår finns fem minuters bilresa bort. Dessutom har man centrala Falun en kort bilresa från bostaden eller varför inte ta bussen då busshållsplatsen finns en kort promenad från huset.
Varmt välkommen till Herrhagsvägen!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy