Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Cervins väg 75, Spånga Bromsten, Stockholm
Typ
Friliggande villa
KVM
95 kvm, biarea 43 kvm
Tomt
1 098 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

LJUVLIG 20 - TALSPÄRLA, MED HÖGT LÄGE

År 1927 byggdes ursprungligen denna vackra 20-talsvilla, på solig friköpt tomt om hela 1.098 kvadratmeter och med tomtgräns mot fornminnesmärkt skogsdunge... ett paradis för familjens leksugna små barn! Villan har under senare år varsamt och genomgripande renoverats. Renoveringarna har genomförts med stor känsla för att i moderna lösningar bevara och återskapa villans ursprungliga karaktär! Bostaden har ett underbart kök och fina sällskapsytor på entréplan, tre fina sovrum på övre plan samt ett fräscht källarplan med ordentlig takhöjd och en potential att förädla efter önskemål. Ett axplock av de större renoveringar som genomförts i bostaden sedan år 2010: köket har renoverats i sin helhet, badrummet med såväl badkar som dusch har totalrenoverats, yttertaket har lagts om från råspont och utåt, bergvärmebrunn om 180 meter har borrats och bergvärmepump har installerats.

- DET FINA ENTRÉPLANET NÅS VIA KLASSISK GLASVERANDA. I den charmiga glasverandan finns avhängningsyta för hela familjens ytterkläder och skor. En fin detalj i hallen är den platsbyggda bokhyllan, som även har en förvaringsdel med täckta skåpsdörrar. På entréplanet umgås man gärna med familj, släkt och vänner. Här finns ett generöst vardagsrum med fönster i tre väderstreck samt utgång till det skyddade trädäcket... sommarens fina extrarum. På trädäcket finns utrymme att möblera med både loungemöbel och matbord med plats för många! I bostadens vackra och tidsenliga kök inspireras man till att laga goda maträtter. I köket finns även yta för ett matbord där flera iläggsskivor ger plats för glada vänner till bords!

- ÖVRE VÅNINGSPLAN. På det privata sovrumsplanet en trappa upp finns tre fina sovrum och ett ljuvligt badrum med såväl badkar som dusch.

- KÄLLARPLANET. Här finns flera rymliga förvaringsrum och den generösa tvättstugan med nyinstallerad bergvärmepump. Förvaringsrummen ger möjligt att inreda bostadens extra allrum eller kanske som familjens mysiga biorum? Här finns även möjlighet att bygga ett SPA-rum.

- ÖVRIGT. Åter till den vackra trädgårdstomten! För den odlingsintresserade finns solbadande ytor för framgångsrik egenskörd! I det fina växthuset trivs allt som annars växer bättre på soliga breddgrader såsom gurka, tomater, paprika, pumpa och aubergine... det är bara fantasin som sätter gränser! Tomten har plana och svagt sluttande gräsytor, en spännande naturtomtdel, ståtliga träd, blommande buskar och vackra perenner som återkommer år efter år. Här finns även den efterlängtade sandlådan, den lilla lekstugan samt ett trädgårdsförråd som ger bra förvaringsmöjligheter. Välkommen till Cervins väg 75!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy