Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
BesiktigadBesiktigad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 850 000 SEK / /utgångspris
Adress
Rådjurspåret 14, Kisäng, Stigtomta
Typ
Friliggande villa
KVM
100 kvm, biarea 7 kvm
Tomt
2 131 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Ett stenkast från utmärkt fiske och fin skog!

Letar du efter ett lantligt boende där du inte behöver tumma på levnadsstandarden?

Adressen är Rådjurspåret 14 och här står idag ett utmärkt permanentboende eller rymligt fritidshus. Huset har en inbjudande planlösning och bra umgängesytor som passar perfekt för den stora familjen. I huset som uppfördes år 2012 finner ni idag tre rofyllda sovrum samt ett vardagsrum med fantastisk rymd och en härligt värmande braskamin. Hela huset har försetts med behaglig golvvärme och i det ljusa köket finns plats för matbord samt dörr ut till husets groventré med tvättmöjligheter och utgång till altan. Den insynsskyddade baksidan vetter mot skogen och här finns det även ett soligt altandäck om cirka 78 kvadratmeter som inbjuder till härliga grillfester med möjlighet till både loungehörna och ett redigt middagsbord. På tomten finns det även en förrådsbod.

I Kisäng bor du ett stenkast ifrån sjön Långhalsen där det finns gott om gös samt kräftor. I skogen, som ligger alldeles intill tomten frodas både svamp och bär.

Kisäng ligger dessutom endast 1,5 mil från Nyköping med uteliv, restauranger och shopping. Från huset har du ett stenkast till sjön Långhalsen med utmärkt bad, båtplats och fiske, där både förtur till båtplats vid brygga och fiskerätt ingår i den välskötta samfälligheten. Samfälligheten ansvarar även för vägar, grönområden och vatten. Kostnad för båtplats 400kr/år. Bastu finns att hyra intill sjön för samfällighetens medlemmar.

Beskrivning

Hall
När du kliver in i den röda villan på Rådjurspåret 14 möts du av en rymlig hall med ett grått klinkergolv som sedan övergår i ett parkettgolv samt målade väggar. Här finner du en toalett och en klädkammare till förvaring på din vänstra sida.

Gästwc
Denna toalett är inredd med målade väggar och grått klinker. Här finner du wc och handfat samt fönster.

Kök
Det stora, ljusa och lantliga köket går i ljusa toner och erbjuder gott om förvaring bakom luckor och lådor. En lång arbetsbänk med stänkskydd i grått kakel gör att ni kan samsas i matlagningens SM. Maskinparken består av två stycken tvådelade kyl/frys i fullhöjd, diskmaskin, ugn och mikrovågsugn i arbetshöjd samt en induktionshäll med överhängande fläkt. På golvet ligger ett snyggt parkettgolv och väggarna är tapetserade. I köket får du rum med matbord och du har utgång till klädvård med groventré.

Klädvård
Klädvården som ligger intill köket är inredd med klinkergolv och målade väggar. Här finner ni både tvättmaskin, torktumlare och arbetsyta samt förvaring i garderober. Från klädvården kommer du även ut till altan och tomt - kanonbra grovéntre när du kommer in med smutsiga barn eller djur i huset.

Vardagsrum
Det rymliga vardagsrummet är ljust och inbjudande. På golvet ligger ett parkettgolv och väggarna är målade. Här finns utrymme både till matgrupp samt soffmöblemang och oavsett var du väljer att sitta kan du avnjuta den fina braskaminen. Från vardagsrummet når du den stora altanen på husets baksida.

Sovrum 1-3
I husets bortre, lite mer intima del finns idag tre sovrum som alla är stilrent inredda med parkettgolv och målade samt tapetserade väggar. Garderober till förvaring.

Badrum
Det fräscha badrummet är inrett i kakel och klinker i tidlösa färger. Här finns dusch bakom vikväggar i glas, wc samt handfat i kommod med överhängande spegel.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration Besiktningsprotokoll Frågelista Rådjurspåret.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Kisäng 1:116, Nyköping kommun.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 100 kvm, biarea 7 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Tomt

Storlek: 2 131 kvm.

Byggnadstyp

1 plan

Byggnad

Byggnadsår: 2012
Byggnadstyp: 1 plan
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Tak: Betongpannor
Fönster: 3-glasfönster isoler
Ventilation: Mekanisk ventilation med återvinning
Vatten och avlopp: Enskilt vatten via samfällighet. Enskilt avlopp (minireningsverk)

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump, vattenburen golvvärme, kamin

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: C
Energiförbrukning: 47 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2015-10-12

TV

Fiber

Internet

Fiber

Övriga byggnader

Förråd

Uteplats

Stor och härlig altan om cirka 78 kvadratmeter

Bilplats

Parkeringsmöjligheter för flertalet bilar

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

31 071 SEK varav:
Uppvärmning: 13 559 SEK
Försäkring: 4 252 SEK
Sotning: 100 SEK
Elektricitet: 5 800 SEK
Samfällighet: 6 510 SEK
Övrigt: 850 SEK
I kostnaden för samfällighet ingår kostnaden för renhållning. Under posten övrigt står kostnaden för slamtömning.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 901 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 537 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 364 000 SEK.
Värdeår: 2012

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Nyköping Kisäng GA:1, Gemensamhetsanläggning: Nyköping Kisäng GA:2, Gemensamhetsanläggning: Nyköping Kisäng GA:3, Gemensamhetsanläggning: Nyköping Kisäng GA:4
Planbestämmelser: Ändring Av Dp (2009-05-19) Byggnadsplan (1975-05-15)

Pantbrev

5 st om totalt 2 394 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy