Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Vårbackavägen 28, Vårby, Vårby
Typ
Villa
KVM
220 kvm
Tomt
1 574 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Mäktigt och representativt med utsikt ut över Mälaren

Mäktig och representativ villa med magisk utsikt ut över Mälaren. Var du än befinner dig i huset så kan du nästan njuta av en fantastisk vy ut mot Mälaren. Takterrass om 87 kvm som bara kan upplevas på plats. Vi finner även 3 braskaminer, en på varje plan, 4 sovrum, 2 stilrena badrum, påkostat kök från Blum samt öppen planlösning in mot vardagsrummet.

Högt beläget på lugn gata med naturen inpå knuten.

Ett "One Of A Kind" som bara kan upplevas på plats.

Vänligen kontakta mäklaren för prisinfo, mer bilder och tidsbokning.

Beskrivning

ENTRÈPLAN:

--- Redan i hallen förstår man att detta hus är något utöver det vanliga. Huset andas kvalitet och man blickar direkt ut mot Mälaren när man kliver in genom entrédörren. Klinkergolv, spotlights i taket, plats för avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i form av 3 garderober och förråd under trappan.

--- Påkostad och exklusivt kök av märket Blum i kombination med finsnickrade och massiva köksluckor. Bänkskivor av Carraramarmor, lyxig köks-ö, fönster ovan arbetsytorna och öppen planlösning in mot vardagsrum och med blick ut mot Mälaren. Moderna vitvarir i form av induktionshäll, fläkt, inbyggd varmluftsugn/micro, kyl och frys samt integrerad diskmaskin.

--- Mäktigt vardagsrum med parkettgolv, stora härliga fönsterpartier och skjutdörrar ut mot Mälaren, plats för såväl större soffgrupp som matgrupp samt braskamin som central punkt och med hög mysfaktor.

--- Helkaklat och stilrent badrum med klinkergolv, spotlights i taket, toalett, tvättställ, handdukstork samt duschhörna.

--- Praktisk tvättstuga med klinkergolv, tvättmaskin, torktumlare, torkskåp, tvättbänk med tillhörande förvaring samt separat groventré.

MELLAN PLAN:

--- Allrum näst intill lika magiskt som vardagsrummet en trappa ned med likaså braskamin som central punkt och fönster ut mot Mälaren.

--- Mycket elegant och smakfullt intrett badrum med klinkergolv, spotlights i taket, toalett, generöst tvättställ, badrumsskåp samt såväl duschhörna som badkar.

--- 4 bra sovrum med parkettgolv. 3 av sovrummen har dessutom 1, 3 respektive 3 tillhörande och inbyggda garderober.

--- Klädkammare.

ÖVRE PLAN:

--- En av Stockholms mäktigaste takterrass?

87 kvadratmeter livskvalitet med underbart solläge, magisk vy utöver Mälaren samt även här braskamin för trevliga och mysiga sommarkvällar i goda vänners lag.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Vårby Gård 1:19, Huddinge kommun, Skattesats 32.91%.

Församling

Huddinge.

Typ

Villa

Storlek

Boarea 220 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

6 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Stor tomt om 1 574 m² (friköpt). Högt beläget med naturen inpå knuten.
Storlek: 1 574 kvm.

Byggnadstyp

1 plan

Byggnad

Byggnadsår: 2017
Byggnadstyp: 1 plan
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Tak: Papp
Fönster: 2-glas isoler
Ventilation: Mekanisk ventilation med återvinning
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Vattenburen golvvärme med frånluftsvärmepump (luft

Internet

Förberett för fiber (tomrör dragna in till tvättstugan).

Övriga byggnader

Isolerat förråd i anslutning till carporten

Uteplats

Magisk takterrass om 87 kvm med mäktig vy ut över Mälaren med omnejd. Dessutom finns ytterligare en stor trädäckad uteplats på entréplanet som sträcker sig runt huset.

Bilplats

Carport med plats för 1 bil samt asfalterad uppfart med gott om plats för flertalet bilar

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 0 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 7 601 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 4 554 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 3 047 000 SEK.
Värdeår: 2017

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Detaljplan (2010-03-15) Vattenskyddsområde (2008-11-25)

Pantbrev

2 st om totalt 9 137 500 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy