Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 995 000 SEK / / utgångspris
Adress
Västerviksvägen 2, Västra Femöre, Oxelösund
Typ
Friliggande villa
KVM
40 kvm
Tomt
1 606 kvm (friköpt)
Rum
1 rum

Havsnära tomt på Västra femöre

På Västra Femöre bor du i ett av Oxelösunds mest eftertraktade områden. Granne med havet med närhet till både Oxelösund, Nyköping och med Stockholm bara 1 timme bort. Skola, vård etc finns bara 5 minuter bort.

Denna naturtomt ligger i Femöres fina naturområde med havet som granne bara 60 meter bort. Här kan du bygga ditt drömboende i ett lugnt fint område med sjöglimt. Den formella byggrätten är 90 + 30 + 10 kvm. Kommunalt vatten finns vid tomtgräns liksom el och fiber.

På tomten idag finns ett fritidshus om ca 40 kvm med allrum, badrum, bastu, förråd och mulltoa.

Ta en kvällsfika på Skärgårdsvåfflan lite längre bort på vägen eller njut av sjölivet med båt. En samfällig gemensam brygga finns möjlig att anlägga tillsammans med dina kommande grannar. Välkommen hem!

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Marudden 6, Oxelösund kommun, Skattesats 34.34%.

Församling

Oxelösund.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 40 kvm.
Areauppgifter enligt säljaren.

Rum

1 rum, varav 0 sovrum.

Tomt

Vacker naturtomt med berginslag och vacker havsutsikt.
Storlek: 1 606 kvm.

Byggnad

Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 2-glasfönster i
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten och avlopp finns vid tomtgräns. Inkoppling av VA-
anslutning tillkommer.

Köparen bekostar inkoppling + eldrift av pumpstationen.

Internet

Fiber finns vid tomtgräns.
Anslutningsavgift: 14 000:- inkl. moms

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 7 160 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 716 000 SEK (fastställt avseende år 2018).
Typkod: 210, Småhusenhet, tomtmark. Äganderätt.
Markvärde: 716 000 SEK.
Skatt/avgift: 7 160 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Oxelösund Marudden GA:1
Planbestämmelser: Detaljplan (2010-09-22)

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy