Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Stjärnfallsvägen 9, Spånga Solhem, Stockholm
Typ
Friliggande villa
KVM
150 kvm, biarea 44 kvm
Tomt
1 675 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

År 1909 byggdes ursprungligen denna vackra sekelskiftesvilla, på solig friköpt tomt. Fastigheten Ubbe 8 är samtaxerad med fastigheten Ubbe 9. Tomtytan för Ubbe 8 och Ubbe 9 utgör tillsammans hela 1.675 kvadratmeter, vilket innebär att tomten är delbar! På tidigare tomtkarta kan man se hur tomtindelning skulle se ut efter delning. Den generösa tomten är inbäddad i lummig grönska som ger avskildhet och en parkliknande upplevelse då man vistas i trädgården, en känsla man sällan upplever mindre än 30 minuter från Stockholms innerstad. Bostaden har ett underbart läge mitt i villaidyllen, endast ca 350 meter från Solhemsskolan (årskurs 0-6) och Spånga Grundskola (årskurs 7-9) och ca 550 meter från Spånga Torg. Villan har under nuvarande ägares innehavstid löpande renoverats, varsamt byggts till och byggts om. Då det vackra köket byggdes om så beställdes köksinredningen från Vikarbodarnas Snickerifabrik enligt ritning. Den platsbyggda bokylleväggen i vardagsrummets biblioteksdel går i samma stil som köksinredningen. Badrummet på övre våningsplan har dubbla tvättställ nedsänkta i bänkskiva av Carrara-marmor. I kapprummet och i gäst-wc ligger vackert golv av kalksten. Bostadens fönster med äkta spröjs är bevarade och matsalens kakelugn i är bruk. Bergvärmepump IVT Greenline finns installerad.
Utöver den ljuvliga sekelskiftesvillan och den fantastiska tomten så finns här ytterligare en bostad! Det charmiga lillhuset har året runt-standard och är perfekt för egenföretagaren, för tonåringen som stannar kvar hemma under studieperioden, för ungdomarnas privata sfär då kompisar kommer hem på besök för att titta på film eller spela spel, eller som gäst-stuga för långväga gäster. Lillhuset är utrustad med ett litet kök, wc med dusch samt ett rymligt allrum med ryggåstak och öppen spis! På tomten finns även ett fristående garage med vidbyggd carport!

- DET FINA ENTRÉPLANET NÅS VIA KLASSISK FARSTUKVIST. I kapprummet samt i hallen finns plats för hela familjens ytterkläder och skor. På entréplanet umgås man gärna med familj, släkt och vänner. Här finns flera fina sällskapsrum där samtliga har stora vackra fönster mot den lummiga tomten, matsalen har även pardörrar mot trädgård och grusad uteplats i västerläge. I matsalen njuter man inte bara av goda måltider utan även av den vackra kakelugnens sprakande brasa. I fil med matsalen ligger det vackra köket som är ritat av kunnig hand och beställt från Vikarbodarnas Snickerifabrik. Vardagsrummet har ett underbart ljusinsläpp från många fönster, rummets burspråk är en fin detalj. I vardagsrummets biblioteksdel finns en praktisk och vacker platsbyggd bokhyllevägg. I glasverandan slår man sig gärna ner i en korgmöbel tillsammans med en riktigt bra bok, glasverandan kan lätt byggas om till ytterligare ett sovrum eller kanske ett mysigt lekrum då barnen är små? På planet finns även en ljuvlig gäst-wc med kalkstensgolv.

- ÖVRE VÅNINGSPLAN. På det privata sovrumsplanet en trappa upp finns tre fina sovrum, där master bedroom har en riktigt rymlig garderobsvägg. I den möblerbara hallen ryms arbetsplats eller en myssoffa för familjens yngsta. På planet finns även ett stilfullt badrum med wc, dusch samt dubbla tvättställ nedsänkta i bänkskiva av Carraramarmor.

- KÄLLARPLANET. Här finns flera rymliga förvaringsrum och möjlighet att skapa bostadens SPA-rum samt rum att inreda för lagring av goda viner. I den generösa tvättstugan finns plats att hänga tvätt att torka på lina!

- LILLSTUGAN. Perfekt för egenföretagaren, för tonåringen som är på väg att flytta hemifrån men som först behöver bli klar med studierna eller för långväga gäster. Det vinterbonade huset är även lämpligt för uthyrning.

- GARAGET. I det fina garaget ryms en modern bil! Vidbyggt till garaget finns det en carport/ett generöst vedförrådet, här kan även familjens cyklar förvaras under tak.

- ÖVRIGT. Åter till den vackra naturtomten! För den odlingsintresserade finns solbadande ytor att förädla för egen skörd! Tomten har plana och svagt sluttande ytor, ståtliga träd, blommande buskar och vackra perenner som återkommer år efter år. Har man drömmar om odling så är det endast den egna fantasin som sätter gränser, om man önskar en lättskött naturtomt med oanade möjligheter så har man hittat hem.
Välkommen till Stjärnfallsvägen 9!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy