Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Konstnärsvägen 39, Trädgårdsstaden, Tyresö
Typ
Radhus
KVM
120 kvm, biarea 25 kvm
Tomt
186 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Generöst radhus i utmärkt läge av Trädgårdsstaden

Generöst hus om totalt 145 kvm i Tyresö Strand!

Välkommen till Konstnärsvägen 39 och ett mycket ljust och trevligt radhus med en välplanerad totalyta om 145 kvm där varje yta är väl tillvaratagen i samtliga tre plan.
Här har familjen ett utmärkt boende med möjlighet till hela 5 sovrum och bra sociala ytor både inne som ute.

- Tillträde enligt överenskommelse
- Två plan med inredd vind
- Möjligt som 7 rok med fem sovrum vid behov
- Garage i länga i anslutning till huset
- Sydvästläge på trädgård vilket ger sol från lunch till sen kväll.
- Ett av Tyresös populäraste områden för barnfamiljer

Det lugna området är en idyll för barnfamiljen där skyddade naturområden, badsjöar, skärgård samt fritidsaktiviteter finns på bekväma gång och cykelavstånd.
Detta utan att försumma de viktiga aspekterna för vardagspusslet som kort promenad till flertalet populära skolor, goda kommunikationer samt Tyresö Strandtorg med livsmedelsbutik såväl som restauranger. Helt enkelt det bästa av två världar.

Entréplanet är välkomnande med en hall med plats för förvaring samt avhängningsmöjligheter. Under trappa finns ett ytterligare förrådsutrymme att tillgå.
Rymligt arbetskök med goda bänkytor samt mängder av skåp och lådor för förvaring. Matplats för upp till 6 personer finns att tillgå.
Vardagsrummet är ljust och luftigt med fönster från golv till tak som skänker enormt fina ljusinsläpp under hela dagen. Braskamin finns installerad vilket skänker värme vintertid samt härlig mysfaktor. Om behov finns så kan vardagsrummet delas av för att skapa ett till sovrum enligt originalritning. (Se alt planlösning)

Utgång till den soliga baksidan och dess altan nås via dubbla glasdörrar från vardagsrummet. Tomten erbjuder gräsmatta med bergsknall i härligt sydvästläge där ni kan njuta av solen från lunch till sen kväll, blir solens strålar för stark finns en markis att tillgå. Även förråd finns att nyttja på baksidan och en stig leder till en mindre lekplats för de små. På entréplanet finns även ett badrum.

Mellanplanet består av tre generösa sovrum i separata delar, samtliga i insynsskyddade lägen och master bedroom med mycket god förvaring. I planet finns även ett badrum med tvättavdelning.

Den inredda vindsvåningen innehar två takfönster vilket ger ett härligt ljusinsläpp och nyttjas idag som ett allrum/tv-rum. Möjlighet att bygga om till sovrum vid behov.

Till radhuset hör ett garage i länga beläget alldeles intill och P-plats finns att tillgå utanför huset.

Området Trädgårdsstaden erbjuder verkligen ett bekvämt och underbart boende för familjen.
På kort promenadavstånd längs med gångväg finner ni Strandtorget, Strandskolan (åk 1-9), Tyresö Skola (åk 1-9) och förskolorna Strandpärlan, Hästhagen samt Stjärnan.
Busshållplatser med direktavgångar till Gullmarsplan och Stockholm C ligger ett stenkast från huset.
På korta cykelavstånd når ni skärgård, naturreservat, båtklubbar, strandbadet, anrika Tyresö Slott samt familjefavoriten Alby friluftsgård med tillhörande utegym, elljusspår, bondgård, café och badplats.
På det stora hela ett boende där livsstilen såväl som husets funktionalitet är på topp. Anmäl ert intresse och missa inte visningarna!

VÄLKOMMEN HEM

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy