Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
2 975 000 SEK
Adress
Laggarbovägen / Stackbovägen, Överhärde, Gävle
Typ
Friliggande villa
KVM
107 kvm
Tomt
1 504 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Bygg nytt med lantligt läge

Välkomna till Valbo/Överhärde och denna fina tomt med lantligt läge! Som förslag finns ett av Älvsbyhus i 1 1/2-plan med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, möjlighet till två utgångar till terrass/gräsmatta. Flexibel planlösning för bottenvåningen beroende på hur många sovrum som önskas. Stort badrum med tvättmaskin och torktumlare. Här ges möjlighet att välja till ett övre plan vilket skapar en praktisk planlösning som ger upp till 7 rok.

Fördelaktigt boende med hög standard där underhållet blir minimalt de närmsta åren. För dig som söker ett naturnära område med härlig utsikt över åkermark. Kort avstånd till Valbo och all tänkbar service vid växande Valbo Köpcentrum.

Flexibel byggrätt vilket gör att du har rätt att vända dig till flera husleverantörer om du önskar fler förslag på hustyp och modell.

Kontakta mäklaren för mer information

Beskrivning

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Valbo-Ön 4:144, Gävle kommun.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 107 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

4 rum, varav 0 sovrum.

Tomt

Storlek: 1 504 kvm.

Byggnadstyp

1 ½ plan

Byggnad

Byggnadsår: 2019
Byggnadstyp: 1 ½ plan
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Fönster: 3-glasfönster
Vatten och avlopp: Enskilt vatten & Avlopp

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Luftvärmepump

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Gävle Valbo-Ön GA:15, Samfällighet: Gävle Valbo-Ön S:8

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy