Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
865 000 SEK
Adress
Strikvägen 22, Björke, Gävle
Typ
Friliggande villa
KVM
80 kvm
Tomt
2 565 kvm (friköpt)
Rum
3 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Enplansvilla med stor potential i en idyllisk miljö!

Nu saluförs denna friköpta fastighet med stor utvecklingspotential, belägen i ett fridfullt läge i gränslandet mellan Hille och Björke. Här har du möjlighet att skapa din egen oas i ett ostört läge med direkt närhet till skog och natur. Fastigheten om hela 2565 kvm är med tanke på beskaffenhet och läge väl lämpat för både fritids- och permanentboende.

Hillesjön som är en populär fisk- och badsjö finns i närheten. Här bedrivs ett intensivt friluftsliv, såväl sommar som vinter. Sommartid är det bad, fiske och båtliv som dominerar, under vintertid är det pimpling, skridsko och skidåkning. 

Inom ett bekvämt avstånd med bil finner du ICA-butik, Apotek, Folktandvård, trädgårdshandel, restaurang samt golfbana. Från Björkevägen finns en belyst cykelväg in till Gävle.

Här bor du inte allt för långt ifrån Gävles vackra skärgårdsmiljö. Varför inte ta en cykeltur till Gävles smultronställen såsom Engeltoftabadet eller Bönan Café. Dessa platser är mycket populära utflyktsmål under högsommarperioden.

Här är huset för dig som vill ha nära till stan men ändå önskar den lantliga känslan!

Välkommen på visning!

Beskrivning

Kök.
Öppen planlösning med gott om plats för stor matmöbel.

Vardagsrum.
Praktiskt vardagsrum med plats för soffa samt tillhörande möblering.

Badrum.
Här finns möjligheten att skapa ett fint badrum.

Sovrum 1.
Sovrum med plats för dubbelsäng samt tillhörande möblering.

Sovrum 2.
Sovrum/ gästrum med plats för mindre säng.

Övrigt

Vatten och avlopp: Djupborrad brun för eget vatten (ej inkopplad), råder viss osäker kring avlopp. Ta kontakt med ansvarig mäklare för vidare information.

Dokument (pdf)

Planritningar

Länkar

Social Video D-Furnish D-Furnish

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Björke 4:205, Gävle kommun, Skattesats 35.13%.

Församling

Hille.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 80 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Tomt

Storlek: 2 565 kvm.

Byggnadstyp

1 plan

Byggnad

Byggnadsår: 1958
Byggnadstyp: 1 plan
Grundläggning: Torpargrund
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Tak: Plåt
Fönster: 2-glasfönster
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Djupborrad brun för eget vatten (ej inkopplad), råder viss osäker kring avlopp. Ta kontakt med ansvarig mäklare för vidare information.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direktverkande el

Energideklaration

Status: Behövs ej

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 645 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 252 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 393 000 SEK.
Värdeår: 1958
Skatt/avgift: 4 838 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter förmån: Förmån: Officialservitut Väg, 2180K-21756.1
Förmån: Officialservitut Väg, 2180K-21756.2

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy