Länk kopierad!
Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 595 000 SEK / bud
Adress
Egeby 1, Västerlösa, Vikingstad
Typ
Friliggande villa
KVM
84 kvm, biarea 49 kvm
Tomt
1 954 kvm (friköpt)
Rum
3 rum

Charmigt hus med vackert och högt läge

Välkommen till härliga och omtyckta Västerlösa och denna charmiga villa! Här finner du ett vackert hus i bra skick med stora sällskapsytor, fin utsikt och fönster i flera väderstreck . Vidare är det ett mysigt boende med härlig rymd, fint ljusinsläpp och lättmöblerade rum. Här finns möjligheter för dig som letar efter din nya drömbostad!

Till huset hör en rogivande, lummig och välskött trädgårdstomt med fruktträd som plommon samt äpple, rabarber- och vinbärsbuskar, en vacker häck som skyddar mot insyn, förråd och en välskött och grönskande gräsmatta. Tomten är om 1 954 kvm och är perfekt för dig som letar efter ett boende med ostört och fritt läge.

Huset är attraktivt beläget med lagom avstånd till Vikingstad såväl som Linköping - perfekt för dig som vill bo på landet och som samtidigt ställer höga krav på din boendemiljö! Här bor man naturnära men ändå med bekväma avstånd till kommunikationer och service.

Denna bostad måste upplevas på plats. Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Västerlösa 8:9, Linköping kommun.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 84 kvm, biarea 49 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Tomt

Storlek: 1 954 kvm.

Byggnadstyp

1 ½ plan

Byggnad

Byggnadsår: 1909
Byggnadstyp: 1 ½ plan
Fasad: Stående träpanel
Fönster: 2-glasfönster
Ventilation: Självdrag

Energideklaration

Status: Ej utförd

Internet

Erbjudande om att dra in fiber finns. 2019-07-12

Övriga byggnader

Byggnad belägen på tomt som innehåller bla tvättstuga, utedass, förråd.
Matkällare.

Bilplats

Garage tillhörande bostaden.

Pantbrev

12 st om totalt 260 000 SEK

Renoveringar

Nytt golv.
Bröstpanel, hall.
Målat om trapp.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy