Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 395 000 SEK
Adress
Bergsgatan 15, Skutskär, Skutskär
Typ
Friliggande villa
KVM
107 kvm, biarea 40 kvm
Tomt
808 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Rymligt hus med högt i tak i Skutskär!

Varmt välkomna till detta rymliga och fint renoverade hus med högt i tak, i Skutskär!

Här är det bara att flytta in och bo. Huset erbjuder härliga sällskapsytor på entréplan med kök, matrum, vardagsrum i öppen planlösning och högt i tak för härlig rymd. Där finns även täljstenskamin för skön värme och mysfaktor. Övrigt finns badrum på entréplan och övre plan. I dagsläget erbjuder huset två stora sovrum på övre plan, samt möjlighet att fixa ett till. Utomhus har huset två uteplatser i bra sollägen, ett med tak och ett utan.

Huset har sin placering i Skutskärs norra del i området kallat Medora. I Medora har du naturen som närmsta granne och väldigt goda pendlingsmöjligheter till Gävle och Älvkarleby. Övrigt i närområde finns tillgång till skolor, förskolor, livsmedelsbutik, restauranger, Upptåget (med pendlingsmöjligheter mellan Gävle och Uppsala), samt Furuvik och dess Havskrog med 15 minuter på cykel. Till sist finns även närhet till havet samt närliggande bad-, och båtplatser!

Välkommen hem!

Beskrivning

Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Dokument (pdf)

Planritningar Tomtkarta.pdf Energideklaration.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Medora 11:176, Älvkarleby kommun, Skattesats 35.69%.

Församling

Älvkarleby-Skutskär.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 107 kvm, biarea 40 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

4 rum, varav 2-3 sovrum.

Tomt

Trädgårdstomt med gräsmatta och plats för det mesta!
Storlek: 808 kvm.

Byggnadstyp

1 ½ plan med källare

Byggnad

Byggnadsår: 1927
Byggnadstyp: 1 ½ plan med källare
Övrigt: Värdeår 1940.
Grundläggning: Källargrund
Fasad: Trä
Tak: Plåt
Fönster: 3-glasfönster
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme (2010)

Energideklaration

Status: Utförd
Energideklarationsdatum: 2013-02-01
Energiprestanda primärenergital: 59 /kWh per kvm och år

Internet

Fiber.

Övriga byggnader

Förråd, som är en gammal bastu, aggregat och bänkar finns kvar, kräver dock renovering.

Uteplats

Altan under tak i väster-läge. Övrigt även rymlig altan i soligt söder-läge.

Bilplats

Plats för flertalet bilar på uppfart.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

33 052 SEK varav:
Uppvärmning: 16 000 SEK
Försäkring: 6 467 SEK
VA: 6 612 SEK
Renhållning: 2 536 SEK
Sotning: 437 SEK
Samfällighet: 1 000 SEK
Uppvärmning inkluderar el.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 585 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 423 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 162 000 SEK.
Värdeår: 1940
Skatt/avgift: 4 388 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Älvkarleby Medora GA:1

Pantbrev

8 st om totalt 750 000 SEK

Renoveringar

2013
- Kök

Närområde

Allmänt om området: Skutskär är en läns- och kommungränsöverskridande centralort huvudsakligen belägen i Älvkarleby kommun, Uppsala län. Här erbjuds gott om möjligheter för ett behagligt boende. Som affärer, restauranger, sportaktiviteter och annan basservice.
De erbjuder även bra transportförbindelser med bil och buss till närmsta stad Gävle, även den moderna järnvägsstationen, som ligger intill de centrala delarna av Skutskär, ger goda förbindelser till Gävle i norr samt Uppsala och Stockholm i söder.
Dalälven, som flyter genom tätorten, har under många år satt sin prägel på hela regionen med sågverk, kvarnar, pappersmassaindustrier och otaliga turist- och fritidsanläggningar. Vid Dalälvens mynning hittar man dessutom smultronställen som Kläckgrund, Brämsand, Billudden och Rullsand med sina hundratals meter långa stränder.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy