Detta är en förhandsgranskning av objektet. Informationen kan komma att uppdateras.
Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 995 000 SEK
Adress
Djupvikskullen 6, Trosa
Typ
Villa
KVM
126 kvm
Tomt
621 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Ansvarig mäklare

Alicia Chalkias
Ansvarig mäklare Alicia Chalkias

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

På första parkett vid havet.

Drömmer du att bo i ett helt nytt hus? Då har du chansen nu. Djupvikskullen 6 ger dig välplanerade 126 kvm i ett plan. Stort härligt Marbodal kök med vitvaror i rostfritt från Electrolux där både förvaring och sällskapsytor är generösa. Öppen planlösning till allrummet. 3 sovrum med fint ljusinsläpp, 2 st badrum med WC och ljus och fin tvättstuga. Altanen runt huset ger dig sköna och rymliga ytor. Närheten till havet ger huset det lilla extra. Kanske ta ett morgondopp eller ta kaffekorgen ner till båten strax nedanför huset. Stensund ger dig dessutom härliga strövområden och ligger ca 5 km från Trosa. Varmt välkommen hem.

Beskrivning

På lugn återvändsgata i trivsamma Stensund på Djupvikskullen erbjuds nu detta nybyggda enplanshus. 126 kvm fördelade på 4 rok. Inredningen är ljus och präglas av fina materialval i hög kvalitet. Ekparkett i alla rum och kakel och klinker i grått och vitt i våtutrymmena. Huset ger dig 2 st badrum och WC som är generösa. Köket har skåp från Marbodal i vitt, mörkgrå laminatbänkskiva och vitvaror från Electrolux. I tvättstugan finns kombimaskin och torkskåp. Utgång till altanen finns från både vardagsrum och tvättstuga.
Huset är ljust och luftigt och bra planerat. Altanen är byggd längs två av husets sidor och ger dig ytterligare plast för många. Kanske du vill glasa in en del (bygglov krävs) eller sätta in ett spa bad. Tomten är delvis sluttande vilket gör att du kan utveckla med ytterligare altaner eller pool. Kanske du vill bygga ett garage eller carport. För mer info se Detaljplanen för området på Kommunens hemsida.
Här kan du flytta direkt in och njuta av lata sommardagar nära havet.
Välkommen hem!

Dokument (pdf)

Planritning.pdf

Länkar

Samfällighetens hemsida

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Vagnhärads-Djupvik 1:194, Trosa kommun.

Typ

Villa

Storlek

Boarea 126 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Tomt

Plan och svagt sluttande tomt att utveckla vidare efter eget önskemål
Storlek: 621 kvm.

Byggnadstyp

1 plan

Byggnad

Byggnadsår: 2018
Byggnadstyp: 1 plan
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Fasad: Trä
Tak: Betongpannor
Fönster: 3-glasfönster
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.
Övrigt: Kök från Marbodal
Vitvaror fr Electrolux
Elit fönster
Gips och playwood i innerväggar.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Frånluftsvärmepump med vattenburen golvvärme

TV

Kabel TV i området
För mer info se Samfällighetens hemsida

Internet

Fiber finns i gatan utanför fastigheten. Ej anslutet

Uteplats

Fantastisk altan runt huset på sidor, ca 100 kvm. Sol hela dagen med utgång från vardagsrum och tvättstuga. Sol hela dagen

Bilplats

Flera bilar får plats på tomten.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

19 000 SEK varav:
Uppvärmning: 16 000 SEK
Samfällighet: 3 000 SEK

Då huset är nybyggt och ingen bott i huset ännu är uppvärmningskostnaden en uppskattning. I driften ingår även kostnad för VA och försäkring. Sophämtning ingår i samfällighetsavgiften.
Möjlighet till båtplats finns. För mer info se Stensunds/Krymlas hemsida.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 141 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 150 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 991 000 SEK.
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Trosa Stensund GA:1
Planbestämmelser: Detaljplan (2009-04-20)

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy