Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
6 975 000 SEK
Adress
Bryggarvägen 17, Huddinge
Typ
Friliggande villa
KVM
165 kvm, biarea 55 kvm
Tomt
1 048 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Gedigen och rymlig familjevilla i absolut nyskick

Med centrumnära läge finner vi denna gedigna och rymliga familjevilla som genomgått totalrenovering till absolut nyskick från golv till tak. Här finns allt man kan önska sig såsom 5 sovrum, stort vardagsrum med öppen spis och fantastiskt ljusinsläpp, helt nytt och smakfullt inrett kök, 2 helkaklade och mycket stilrena badrum, extra allrum samt dubbelgarage. En fullträff! Uteplats på såväl framsida som baksida och en trädgårdstomt av varierad karaktär.

Beläget nära såväl centrum som till skola, simhall och naturen.

Ett riktigt kvalitativt hem som bör upplevas på plats.

Hjärtligt välkommen på visning!

Beskrivning

ENTRÈPLAN:

--- Ljus och rymlig hall med klinkergolv och plats för klädhängare.

--- Underbart allrum/sällskapsrum med parkettgolv, gott om plats för soffgrupp samt stora fönster som skapar ett härligt ljusinsläpp.

--- Helkaklat och fint badrum med klinkergolv, toalett, tvättställ samt duschhörna.

--- Bra sovrum med parkettgolv, 2 inbyggda garderober samt gott om plats för säng.

--- Praktisk tvättstuga med tvättmaskin, torkskåp, tvättbänk, tvättho samt groventré.

--- Pannrum med förvaringsmöjligheter och vidare anslutning in mot stort dubbelgarage.

ÖVRE PLAN:

--- Gedigen trappa med glasräcke leder upp till ett helt fantastiskt vardagsrum där ljuset flödar in genom alla de stora fönster ut mot baksidan. Öppen spis som central punkt och gott om plats för större soffgrupp.

--- Smakfullt inrett kök med parkettgolv, kakel ovan arbetsytorna, matplats för 4-6 personer samt nya vitvaror i form av induktionshäll, fläkt, kyl, frys samt diskmaskin.

--- Helkaklat och mycket stilrent badrum med klinker och underliggande golvvärme, toalett, badkar samt dubbla tvättställ.

--- 4 bra sovrum med parkettgolv där 3 av sovrummen har vardera 2 tillhörande garderober. Dessutom finns rymlig klädkammare att tillgå på övre plan.

Övrigt

Bryggarvägen 17 är väldigt centralt beläget med närhet till såväl Huddinge som Stuvsta centrum. Inom promenad-/cykelavstånd finner vi pendeltåget som avgår mot såväl Stockholm C (restid 13 minuter) som Södertälje (restid 31 minuter) samt flertalet bussar som går mot IKEA, Kungens kurva och Huddinge centrum. 5 min bussresa till t-bana grön linje (5 min promenad till bussen), 20 min bussresa till röd linje.

Lite kortfakta om närområdet:
Området är lugnt med äldre hus och stora tomter. Skeppsmyreparken renoverad och inom promenadavstånd åt ena hållet och åt andra hållet finner vi stora Rådsparken med många olika lekytor och djur (åsnor, getter, kaniner osv).

Huddinge centrum är ett mycket komplett centrum med bl a Akademibokhandeln, MQ, HM, Systembolag, två stora mataffärer, en delikatessaffär i toppklass m m. I Stuvsta centrum (10 min promenad) finns bland annat en liten mataffär, apotek, bra sushi, pizza, bageri, café och en liten butik som säljer fina italienska köksprylar och Märklintåg. Bra områden att jogga i. Nära till Huddigehallen där man kan gymma, gå på träningspass och simma. Finns mycket fritidsaktiviteter där för barn. Sundbygård är ett väldigt bra picknickställe. Fina badmöjligheter i Gömmaren (cykelavstånd) och Långsjön (cykelavstånd).

På Huddinge kommuns hemsida: www.huddinge.se finns mycket trevlig information att tillgå vad gäller skola, natur och diverse utbud. Nedan kommer ett litet urplock från hemsidan:

"I Huddinge finns många spännande utflyktsmål och ett brett utbud av fritidsaktiviteter.

Vill du koppla av, ta dig då ut till den natur som Huddinge erbjuder. Här finns skogar, berg, sjöar och en rofylld tystnad. Vi har hela sju naturreservat i kommunen, närmast ligger Älvsjöskogen.

Huddinge erbjuder ett brett utbud av friluftsaktiviteter som klättring, orientering, kanotpaddling, golf, ridning, och vintertid utförsåkning med skidor eller snowboard. I Kungens Kurva finns Heron City- ett hus fullt av upplevelser för både stora och små.

Från Vårby brygga kan du, från maj till september, ta båten ut på Mälaren, till Birka eller Stockholm.

Eller vill du kanske hellre gå på museum? Passa på att besöka Internationella Barnkonstmuseet i Vårby Gård, det enda i sitt slag."

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Bryggaren 5, Huddinge kommun.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 165 kvm, biarea 55 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

7 rum, varav 5 sovrum.

Tomt

Trädgårdstomt av varierad karaktär där plana gräsytor blandas med kuperad naturtomt.
Storlek: 1 048 kvm.

Byggnadstyp

1 plan + souterrängplan

Byggnad

Byggnadsår: 1965
Byggnadstyp: 1 plan + souterrängplan
Grundläggning: Betongplatta
Stomme: Lättbetong
Bjälklag: Betong
Fasad: Tegel
Tak: Plåt
Fönster: 3-glas
Ventilation: Mekanisk ventilation
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme (-19)

Internet

Fiber.

Uteplats

Stenlagd uteplats på såväl framsida som baksida.

Bilplats

Stort dubbelgarage samt p-plats för flertalet bilar.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Osäkerhet råder då huset är obebott och har helt nytt värmesystem.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 4 238 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 2 578 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 1 660 000 SEK.
Värdeår: 1965
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Stadsplan (1987-02-12) Tomtindelning (1957-06-12)

Pantbrev

10 st om totalt 2 323 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy