Länk kopierad!
Bilder
BesiktigadBesiktigad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 995 000 SEK / ACCEPTERAT PRIS
Adress
Ränselvägen 4, Stentorp - Lejondalssjön, Bro
Typ
Friliggande villa
KVM
145 kvm, biarea 20 kvm
Tomt
2 755 kvm (friköpt)
Rum
3 rum

FIN VILLA MED SUVERÄNT PLANERAD TOMT

Välkommen till ett boende som verkligen bjuder på det bästa av det mesta. En svensk klassiker, röd med vita knutar, är villan som bjuder på ca 145 kvm bostad i två plan. Spektakulär entré med hall som är öppen upp till nock. Modernt och öppet kök med stor köksö, vardagsrum med öppen spis samt utgång till inglasat uterum. Uterummet går att bygga in då bygglov finns för detta som bostadsyta. Öppen altan finns också och denna med markis i skönaste söderläget. Modernt och stilsäkert badrum med golvvärme, dusch, wc och tvättmaskin. En mindre byggnad finns med indraget vatten och avlopp samt el. Kan göras om till ett gästhus eller mindre bostad. Stor härlig trädgårdstomt på höjden, gårdsplan med uppställningsplats för både bilar, båt och husvagn. På några hundra meters avstånd ligger Lejondalsjön med fina bad och fiskemöjligheter. Sammantaget ett fantastiskt läge och hus för dig som vill bo lugnt och grönt men ändå ha nära till service och kommunikationer. 10 min till Kungsängen eller Bro Centrum.

Beskrivning

HALL:
Stor och rymlig hall med högt i tak och trappa upp till övervåningen. Svart klinker precis vid entrén, ljusbetsad ekparkett i resterande del av hallen, vitmålade väggar och en mönstrad tapet. Luftvärmepump. Spotlights i taket.

BADRUM:
Modernt helkaklat badrum med svart klinker och vitt kakel. Dusch, WC, handfat med kommod, spegelskåp, handdukstork och spotlight i taket.

Sovrum:
Bra sovrum med plats för stor dubbelsäng. Ljusbetsad ekparkett och tapetserade väggar. Fönster ut mot den fina naturen.

KÖK:
Stort kök med köksö. Öppen planlösning tillsammans vardagsrummet.
Bra med arbetsytor och förvaringsutrymmen. Svarta skåpluckor och trä bänkskivor. Ekparkettgolv. Tapetserade väggar och vitkaklat över bänkskivorna. Inbyggdugn, spishäll, fläkt, inbyggd mikro och diskmaskin.

VARDAGSRUM:
Rymligt vardagsrum med öppen spis och utgång till de mysiga inglasade uterummet. Ekparkettgolv och tapetserade väggar.

ÖVERVÅNING:
Stort allrum som kan delas av till ett sovrum. Fint räcke där du kan se ner mot hallen. Fina takfönster och stort fönsterparti vid gaveln av huset.

Dokument (pdf)

Planritningar RÄNSELVÄGEN 4 BRO

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Lövsta 1:64, Upplands-Bro kommun, Skattesats 32.87%.

Församling

Bro.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 145 kvm, biarea 20 kvm.
Areauppgifter enligt säljaren.

Rum

3 rum, varav 2 sovrum.

Tomt

Tomtarea 2 755 m² (friköpt).
Storlek: 2 755 kvm.

Byggnadstyp

1 ½ plan med snedtak

Byggnad

Byggnadsår: 1958
Byggnadstyp: 1 ½ plan med snedtak
Övrigt: Ombyggd och tillbyggd 2016
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Tak: Tegel
Utvändigt plåtarbete: Plåt
Fönster: 3-glas
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Enskilt vatten, Enskilt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Luftvärmepump med AC, oljefyllda radiatorer, brask

TV

Boxer

Uteplats

Stor och fin naturtomt med altan och inglasat uterum.

Bilplats

Stor grusad uppfart med plats för många bilar.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

25 292 SEK varav:
VA: 5 000 SEK
Renhållning: 1 615 SEK
Sotning: 615 SEK
Elektricitet: 16 062 SEK
Samfällighet: 2 000 SEK
Försäkring tillkommer

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 2 400 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 060 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 1 340 000 SEK.
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter last: Avtalsservitut Villa
Inskrivna servitut och övriga gravationer: Avtalsservitut Villa
Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Upplands-Bro Lövsta GA:1, Gemensamhetsanläggning: Upplands-Bro Lövsta GA:2, Gemensamhetsanläggning: Upplands-Bro Lövsta GA:3
Planbestämmelser: Byggnadsplan (1953-05-30)

Pantbrev

4 st om totalt 1 155 000 SEK

Renoveringar

1968

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy