Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 595 000 SEK
Adress
Almunge-Lövsta 322, Almunge, Almunge
Typ
Villa
KVM
136 kvm
Tomt
1 200 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Nyproducerad villa för inflytt hösten 2020

Trivsam 1,5-plansvilla under uppförande i härliga omgivningar i Almunge. Huset är byggt i lösvirke på platta med golvvärme och beräknas stå färdigt hösten 2020. Om man redan nu ger sig in i processen kan man påverka ytskikt och det finns även möjligheter till ytterligare personlig anpassning genom ett urval av olika tillval såsom braskamin, spotlights, altan, carport/garage mm.

Den rymliga tomten om 1200 kvm ligger på gatans återvändsgränd och i tät anslutning till den sparsamt trafikerade Mogavägen med endast 3 minuter till huvudleden Almungevägen/282an som leder in till Uppsala på ca 20 minuter. Med endast två mil till påfarten E4 söder samt tre mil till Arlanda via 273an har man här ett ypperligt pendlarläge och skolskjuts trafikerar området. Tomten kommer överlåtas i grovplanerad skick.

Om Almunge
Det trivsamma samhället Almunge en liten bit utanför Uppsala är ett mycket populärt område för de som önskar en rofylld tillvaro i naturnära och grönskande omgivningar. Samhället erbjuder ett rikt utbud av allmän service, allt från förskola, skola F-9, förskola, idrottsförening med både innebandy, fotboll, handboll och badminton, golfklubb, simhall och bibliotek. Här finns också annan vårdcentral, tandläkare, mataffär, inredningsbutik, restaurang, bilverkstad och mycket mer. Flera sjöar finns i området och dessutom har man både Lännabadet samt Fjällnora 10-15 minuters bilfärd bort.

Välkommen hem.

Beskrivning

Övrigt

Bilderna i annonsen är exempelbilder på redan uppförda hus och vissa av bilderna kan därmed innehålla flertal tillval.
Kontakta ansvarig mäklare för vidare information.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Almunge-Lövsta 1:156, Uppsala kommun, Skattesats 33.1%.

Typ

Villa

Storlek

Boarea 136 kvm.
Areauppgifter enligt byggritning..

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Förhandsbesked för bygglov finns.
Storlek: 1 200 kvm.

Byggnadstyp

1 ½ plan

Byggnad

Byggnadsår: 2020
Byggnadstyp: 1 ½ plan
Övrigt: Under uppförande
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Liggande träpanel
Tak: Tegel
Fönster: 3-glasfönster isoler
Ventilation: Mekanisk frånluft
Vatten och avlopp: Vatten: Gemensamhetsanläggning, djupborrad brunn
Avlopp: Gemensamhetsanläggning, markbädd

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: El - vattenburen värme genom frånluftsvärmepump

Internet

Fiber beställd till tomten, anslutningsavgift tillkommer.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

25 000 SEK varav:
Uppvärmning: 6 000 SEK
Försäkring: 5 000 SEK
Renhållning: 2 000 SEK
Elektricitet: 9 000 SEK
Samfällighet: 3 000 SEK

Schablonmässiga uppgifter delvis kalkylerad från tidigare produktioner.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 0 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter förmån: Servitut väg under bildande.

Vägbeskrivning

Kör 282 ut mot Almunge, sväng av vid Almunge station och följ vägen ca 1,5 km.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy