Länk kopierad!

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 250 000 SEK
Adress
Almunge-Lövsta 322, Almunge, Almunge
Typ
Friliggande villa
KVM
100 kvm
Tomt
1 200 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Villaidyll i gemytliga Lövsta i Almunge

MISSA INTE DEN SISTA AV FYRA VILLATOMTER I ALMUNGE-LÖVSTA!
Välkommen till Lövsta i natursköna omgivningar i Almunge. Detta är en rymlig tomt om 1200 kvm bunden till köp av tillhörande hus där byggherren erbjuder tre olika husmodeller som alla är väl rustade och påkostade. Man kan välja mellan en enplansvilla om 100 kvm, 1,5-plansvilla om 136 kvm samt en mycket rymlig 1,5-plansvilla om 160 kvm. Det finns även möjligheter till personlig anpassning genom ett urval av olika tillval såsom braskamin, altan, extra spottar mm.

Tomten ligger i tät anslutning till den sparsamt trafikerade Mogavägen med endast 3 minuter till huvudleden Almungevägen/282an som leder in till Uppsala på ca 20 minuter. Med endast två mil till påfarten E4 söder samt tre mil till Arlanda via 273an har man här ett ypperligt pendlarläge och skolskjuts trafikerar området.

Entreprenörfirman Norrhöjden har precis färdigställt ett mycket lyckat projekt i Almunge där tre hus fördes upp på Björnslåttan. Norrhöjden har specialiserat sig på lösvirkeshus med kvalitativa byggkonstruktioner och moderna, tidsenliga materialval. Trots detta kan man genom en systematisk strukturerat arbetsprocess erbjuda dessa fenomenala husmodeller till mycket konkurrenskraftiga priser. Observera att fastighetsmäklaren förmedlar endast tomten och köparen tecknar separat entreprenadavtal med Norrhöjden.

Om Almunge
Det trivsamma samhället Almunge en liten bit utanför Uppsala är ett mycket populärt område för de som önskar en rofylld tillvaro i naturnära och grönskande omgivningar.
Samhället erbjuder ett rikt utbud av allmän service, allt från förskola, skola F-9, förskola, idrottsförening med både innebandy, fotboll, handboll och badminton, golfklubb, simhall och bibliotek. Här finns också annan vårdcentral, tandläkare, mataffär, inredningsbutik, restaurang, bilverkstad och mycket mer.

Med de tre sjöarna Långsjön, Fladen och Södersjön alldeles i närområdet finns det gott om badmöjligheter sommartid. Dessutom har man både Lännabadet/Borgardalsbadet samt Fjällnora 10-15 minuters bilfärd bort.

Välkommen hem.

Beskrivning

Övrigt

Husmodeller att välja på:
Modell 1: En smart planlösning med möjlighet för att även bygga in ett tredje sovrum/arbetsrum vid behov. Här har man allt på ett plan och även en gästtoalett.
Boarea: ca 100 kvm
Grundpris ink. tomt: 3 250 000 kr

Modell 2: Rymligt hus med tre sovrum på övervåning samt ett på entréplan. Här finns badrum med dusch på båda plan. Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum med gott om plats för matsalsbord.
Boarea: ca 136 kvm
Grundpris ink. tomt: 3 595 000 kr

Modell 3: Toppmodellen med generösa ytor åt alla håll och kanter. Här ingår även som standard takkupa vilket skapar ett härligt ljusinsläpp och
extra utrymme på övervåningen. Detta är huset för den som önskar stora ytor och något extra.
Boarea: ca 160 kvm
Grundpris: 3 995 000 kr

Observera att fastighetsmäklaren förmedlar endast tomten och köparen tecknar separat entreprenadavtal med Norrhöjden.
OBS: Bilderna i annonsen är från visningshuset, modell 3, som nu är såld.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Almunge-Lövsta 1:156, Uppsala kommun, Skattesats 34.26%.

Församling

Almunge.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 100 kvm.
Areauppgifter enligt säljaren.

Rum

4 rum, varav 2-3 sovrum.

Tomt

Förhandsbesked för bygglov finns.
Storlek: 1 200 kvm.

Byggnad

Övrigt: Uppförs på beställning
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Liggande träpanel
Tak: Tegel
Fönster: 3-glasfönster isoler
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft
Vatten och avlopp: Vatten: Gemensamhetsanläggning, djupborrad brunn
Avlopp: Gemensamhetsanläggning, markbädd

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: El - vattenburen värme

Internet

Fiber beställd till tomten, anslutningsavgift tillkommer.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

24 000 SEK varav:
Uppvärmning: 5 000 SEK
Försäkring: 5 000 SEK
Renhållning: 2 000 SEK
Elektricitet: 9 000 SEK
Samfällighet: 3 000 SEK
Schablonmässiga uppgifter beroende av husmodell, elförbrukning etc.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 0 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter förmån: Servitut väg under bildande.

Vägbeskrivning

Kör 282 ut mot Almunge, sväng av vid Almunge station och följ vägen ca 1,5 km.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy