Länk kopierad!
Bilder
BesiktigadBesiktigad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
7 150 000 SEK
Adress
Olvontunet 2, Rudboda, Lidingö
Typ
Radhus
KVM
137 kvm, biarea 18 kvm
Tomt
328 kvm (friköpt)
Rum
7 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Gavelradhus i sydväst

Lugnt beläget gavelradhus med trädgård i sydväst mot allmänning.
4 sovrum, rymligt vardagsrum med utgång till balkong och trevligt allrum med utgång till trädgården. Stort kök med matplats, badrum samt duschrum.
Närhet till fina strövområden, affärer, skola och barnomsorg samt till busskommunikationer.

Beskrivning

Välkomna till detta trevliga gavelradhus i sydväst. Lugnt beläget med närhet till natur, skola, barnomsorg och busskommunikationer.
Entréplan: Välkomnande hall med garderobsförvaring och klinkergolv som öppnar upp mot ett ljust vardagsrum med utgång till en rymlig balkong i sydväst. Intilliggande sovrum med garderober. Detta rum kan integreras, om man så önskar, med vardagsrummet och göras till matsalsdel. Stort och rymligt kök med matplats och utgång till en skyddad uteplats med morgonsol. Innanför köket ytterligare ett sovrum/arbetsrum med vindslucka till förvaringsvind. Vid hallen ligger ett nyrenoverat, kaklat duschrum med toalett.
Nedre plan: Stort allrum med utgång till trädgården. Två sovrum, duschrum samt tvättstuga. Ytterligare ett tv-rum utan fönster.

Övrigt

Övrigt
På Norra Lidingö ligger omtyckta, barnvänliga Rudboda, omgärdat av skog och vatten. I detta lugna, fridfulla område trivs inte minst barnfamiljerna då det bara är några minuters cykelväg till skolor och barnomsorg. Livsmedelsaffär vid Rudboda torg (ICA) når man lika enkelt. De olika tunen har trivsam Bullerbykänsla med sina lekplatser i mitten och är i stort sett bilfria.

Nere vid vattnet mot Askrikefjärden ligger båthamn och Bosön och här kan man även bada på somrarna. Åt andra hållet ligger Kyrkviken och Hustegaholm.

Elfvikslandets natursköna omgivningar med fina strövområden både sommar och vinter finner man ett stenkast bort. Det är bara att sätta på sig löparskorna och man har Lidingöloppsspåret inom räckhåll. Här finns även Elfviks gård med hästar och får i hagarna samt restaurang och café.

Goda bussförbindelser till såväl Ropsten (buss 222) som till Lidingö centrum och Larsberg. Till Ropsten tar det ca 15 minuter.

Dokument (pdf)

Planritningar Detaljplan Tomtkarta Fukt- och riskkonstruktionsprotokoll Energideklaration Areamätning Energirapport Besiktningsprotokoll

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Olvonblomman 1, Lidingö kommun, Skattesats 31.28%.

Församling

Lidingö.

Typ

Radhus

Storlek

Boarea 137 kvm, biarea 18 kvm.
Areauppgifter enligt mätning.

Rum

7 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Trevligt belägen hörntomt i sydväst gränsande till allmänning.
Storlek: 328 kvm.

Byggnadstyp

2 plan i souterräng

Byggnad

Byggnadsår: 1975
Byggnadstyp: 2 plan i souterräng
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Betong och trä
Bjälklag: Betong
Fasad: Stående träpanel
Tak: Betongpannor
Utvändigt plåtarbete: Plåt
Fönster: Kopplade 2-glasfönster
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direktverkande el

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: F
Energiförbrukning: 20247 /per kvm (atemp) och år
Energideklarationsdatum: 2019-06-18
Energiprestanda primärenergital: 209 /kWh per kvm och år

TV

Indragen fiber.

Internet

Indragen fiber.

Uteplats

Trevlig uteplats utanför köket med morgonsol.
Balkong samt uteplats i sydväst på trädgårdssidan

Bilplats

Garage invid huset med parkeringsplats framför.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

35 184 SEK varav:
Uppvärmning: 13 934 SEK
VA: 5 000 SEK
Renhållning: 3 600 SEK
Elektricitet: 4 650 SEK
Samfällighet: 8 000 SEK

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 5 905 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 2 440 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 3 465 000 SEK.
Värdeår: 1975
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Lidingö Lidingö GA:2
Planbestämmelser: Stadsplan (1974-02-06)

Pantbrev

4 st om totalt 268 000 SEK

Renoveringar

2015 Fasaden ommålad och en del plank utbytta.
2015 Fönster ommålade.
2015 Takbeklädnad tvättad.
2015 Badrummet renoverat på entréplan.

Vägbeskrivning

Från Lidingöbron åk Norra Kungsvägen mot Elfik. Efter Rudboda torg och skola tag höger till Bergsbyvägen och åk rakt fram till Olvontunet på vänster sida. Välkomna!

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy