Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Annebergsvägen 16, Vendelsö
Typ
Friliggande villa
KVM
99 kvm, biarea 98 kvm
Tomt
1 085 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Underbart hus med pool i lugnt och populärt område

Här på Annebergsvägen 16 finns ett mycket fint och välplanerat hus med pool. Fin uppväxt trädgård med välkomnande altan vid entrén, stort altandäck med pool, lekstuga och förråd på baksidan. Baksidan ligger i syd/västläge med sol i stort sett hela dagen.
På entréplan finns tre bra sovrum, ett välplanerat och lättmöblerat vardagsrum med utgång till ett uterum, ett ljust fint kök med bra arbetsytor och en rejäl matplats samt en mindre dusch med wc. i källarplanet finns det en matkällare, två rum som kan användas som gästrum, tvättstuga samt en relax/spaavdelning med bastu och jacuzzi.

Villan ligger i området Vendelsömalm med närhet till skolor, förskolor, kommunikation, idrottsanläggning med utegym och park med lekplats (VendelsömalmsGropen) och grönområden. Ca 3 km till Tyresta Nationlapark med vackra motionsspår, mysigt café och trevlig grillplats. Friluftsbad finns vid Ramsjön strax öster om Vendelsömalm.

Beskrivning

Entréplan

Hall
Ljus hall med vitt klinkergolv och tapetserade väggar i vitt. Här finns en separat del för avhängning med hatthylla. Ett par trappsteg upp finns en stormöblerbar del i hallen med ljust parkettgolv, ljust tapetserade väggar i offwhite samt en tapetserad vägg i gult. Här finns gott om förvaring i fyra inbyggda garderober. Ovanför ytterdörren finns en luftvärmepump från 2018.

Sovrum 1
Fint sovrum med enstavigt parkettgolv och tapetserade väggar i ljuslila.

Sovrum 2
Stort rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och annat möblemang. Enstavigt parkettgolv och tapetserade väggar i ljusbeige.

Sovrum 3
Sovrum med ljust parkettgolv och målade väggar i ljusblått.

Kök
Fint och smakfullt kök renoverat 2016 med vita köksluckor varav några är vitrinskåp, specialbyggda ekbänkskivor och vitt kakel. Vitvaror såsom kyl, frys och induktionshäll (Siemens), ugn (whirlpool), diskmaskin (Indesit), och rostfri fläkt. Här finns en matplats för 6-8 personer. Ljust parkettgolv och målade väggar i vitt och vid matsalsdelen är det tapetserade väggar, samma tapet som i kök och ena långväggen i vardagsrum.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med öppen spis i öppen planlösning med köket och utgång till uterummet och altanen med poolen. Fint nyslipat parkettgolv (2017), målade väggar i vitt samt en ljust tapetserad vägg, samma som i matsalsdelen i köket.

Badrum
Helkaklat badrum med toalett, handfatskommod, badrumsskåp med belyst spegel, vädringsfönster och dusch. Aprikosfärgat klinkergolv med golvvärme och grått kakel på väggarna.

Källarvåning

Hall
Möblerbar hall med terrakottafärgat golv och målade väggar i vitt.

Matkällare
Rymlig och ventilerad matkällare med målat betonggolv i blått och väggar i grått.

Sovrum
Sovrum med bra plats för förvaring i tre garderober. Ljusgrå heltäckningsmatta och målade väggar i vitt.

Tvättstuga
Praktisk tvättstuga med arbetsbänk, hylla, plats för förvaring, tvättho samt tvättmaskin och torktumlare. Brunt golv och kaklade väggar.

Pannrum
Pannrum med betonggolv målat i blått och vitmålade väggar med kakel vid våtutrymme. Här finns goda förvaringsmöjligheter samt helt ny (september 2019) elpanna från NIBE (vvm 225) Här finns också poolanläggningen med poolfilter (sandfilter), poolpump.

Relax/spaavdelning
Underbar relax/spaavdelning med bastu, jacuzzi, avskild dusch och toalett samt städskåp. Ljust stengolv med golvvärme och ljust kaklade väggar eller träpanel. Relaxen går att nå utifrån och här finns plats för avhängning.

Utemiljö

Uterum
Ett härligt uterum i bästa läge med gott om plats för matbord och loungemöbler.

Altan
Stor fin trädäckad altan med rejäl pool från Folkpool "Garden" 4,85 m diameter x 1,35 m djup. Här är det sol från förmiddag till kväll.

Trädgård
Stor plan gräsmatta, hallon, krusbär, rabarber, jordgubbar och äppelträd, här finns också förråd, lekstuga och snickarbod.

Parkering/framsida
Parkeringsplats för 2 bilar, härliga rabatter och en altan med trätrall på framsidan.

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Vendelsö 7:36, Haninge kommun.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 99 kvm, biarea 98 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

4 rum, varav 3 sovrum.

Tomt

Storlek: 1 085 kvm.

Byggnadstyp

1 plan med källare

Byggnad

Byggnadsår: 1957
Byggnadstyp: 1 plan med källare
Fasad: Puts
Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med värmeväxlare
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Internet

Fiber

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 3 575 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 890 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 1 685 000 SEK.
Värdeår: 1957
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Byggnadsplan (1954-05-07)

Pantbrev

3 st om totalt 3 753 000 SEK

Renoveringar

Helt nyinstallerad värmepanna, NIBE vvm 225

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy