Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Gräsvägen 10, Ursvik, Sundbyberg
Typ
Villa
KVM
135 kvm
Tomt
505 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Ansvarig mäklare

Natalie Lundell
Ansvarig mäklare Natalie Lundell

fristående villa med optimalt placerad tomt om 505 kvm

Äntligen saluförs ett hus i Ursvik med stor, optimalt belägen tomt! Varmt välkomna till Gräsvägen 10 och denna fristående villa uppförd 2010. På Gräsvägen bor ni i den nedre delen av nyproducerade Ursvik, vilket gör att villalivet här präglas av lugn, ytterst lite trafik och några hundra meter till Ursviks skogar och naturområden. Huset är beläget optimalt med en välplanerad tomt om 505 kvm, vilket är en av de större i området. Placeringen på tomten är unik med ytterst lite insyn. Tomten består av en stor altan som sedan följs av gräsmatta. Här finns bland annat äppelträd, bärbuskar, tujor, syrenbuskage och lummiga träd vilket skapar en vacker omgivning och ytterst lite insyn.

Huset i sig är genomtänkt byggt med flera smarta tillval för en bekväm vardag. På entréplan finns ett stort välskött kök med utrustning från Siemens. Köket är i delvis öppen planlösning mot vardagsrummet där stora fönsterytor mot husets tomt inbringar en vacker syn till huset. Vardagsrummet är smart planerat med plats för både soffgrupp och matsalsdel. På entréplan finner ni även ett stort, modernt badrum med dusch samt tvättstuga med groventré.

På övre plan möts ni av ett ljust och välkomnande allrum som kan nyttjas efter behov. På detta plan finner ni även 3 välplanerade sovrum, bra förvaring via stora garderober, klädkammare och vindsförvaring samt ett underbart lyxigt badrum med badkar. Övre plan bjuder verkligen in till harmoni och ro.

Att bo i hus byggt 2010 innebär för många den fantastiska möjligheten till ett bekvämt villaliv. Här är underhållen små och ni kan flytta in och njuta. Parkera bilen i din egen carport, ta en morgonkaffe på altanen, hör barnen leka med grannbarnen på den lugna gatan utanför eller nyttja det fantastiska solläget på tomten för att odla i växthus. Säljarna har även gjort flera smarta tillval såsom extra eluttag där man som mest behöver det, extra ljudisolerade väggar m.m för att helt enkelt kunna njuta av ett lugnt villaliv!

Sedan husen i detta område uppfördes har det varit extremt få försäljningar, vilket är det bästa betyget på att man verkligen trivs.

Varmt välkomna på visning - välkomna hem!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy