Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 5 350 000 SEK
Besiktigad & försäkrad

Visningar

sön 25 aug 14:30 - 15:15
mån 26 aug 17:30 - 18:00

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 495 000 SEK / accepterat pris
Adress
Vårbruksvägen 9, Västerhaninge/Nedersta, Västerhaninge
Typ
Friliggande villa
KVM
166 kvm
Tomt
833 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Påkostad villa med extra allt, byggd 2015

Letar ni efter ett hus som har allt ni behöver och lite till, i ett lugnt och populärt område med närhet till skola, förskola och centrum? Då ska ni kolla in detta mycket fina hus på Vårbruksvägen 9.

På entréplan finns en ljus och rymlig hall i vinkel från vilken du når alla rum, 2 sovrum, tvättstuga och ett stort och helkaklat badrum med golvvärme. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med 2 utgångar till den 90 kvm stora altanen, som delvis är överbyggd med en smakfull pergola, här finns även ett härligt spabad. Övervåningen består av två riktigt stora sovrum samt ett allrum, alla med tak upp i nock. Här finns även en klädkammare och ett nytt duschrum 2019.

Stort garage om 38 kvm med golvbrunn och oljeavskiljare, extra hög garageport på 2,8 meter vilket ger möjlighet att köra in skåpbil eller båt. Garagets placering gör att du på infarten har plats för hela 7 bilar. Detta är ett mycket noggrant planerat boende med extra allt, måste upplevas på plats.

Från Västerhaninge centrum är du vid havet på ca 10 min, Stockholm city eller Nynäshamn på 25 min (bil), 40 min (kommunalt).

Varmt välkommen på visning!

Beskrivning

Hall:
Stor möblerbar hall i vinkel från vilken du når alla rum på entréplanet samt trappa till övre plan. Vitlaserad ekparkett på golvet och vita väggar.

Kök:
Stort välplanerat kök i öppen planlösning ihop med vardagsrummet. Bra arbetsbänk i grått med ett liggande fönster ovanför som ger bra ljusinsläpp. Vita skåp med fina, kromade handtag och gott om utdragslådor för förvaring. Matplats med plats för den större familjen eller bjudningar. Kyl, frys, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro och spishäll från Siemens samt fläkt och integrerad diskmaskin från Bosch. Från köket når du den delen av altanen som är överbyggd med pergolan. Vitlaserat ekparkettgolv och vita väggar.

Vardagsrum:
Härligt, lättmöblerat rum med höga fönster som ger bra ljusinsläpp. Härifrån når du altanen där spabadet står. Vitlaserat ekparkettgolv och vita väggar med smakfull fondvägg i mörkblått.

Badrum entréplan:
Påkostat, helkaklat badrum med golvvärme, dusch, wc och kommod med två handfat och ett stort spegelskåp ovanför. Här finns även ett välplacerat liggande fönster. Spotlights i taket. Grått klinkergolv samt vitt kakel på väggarna, med undantag för en fondvägg med grått kakel.

Sovrum 1:
Rymligt sovrum med plats för säng och annat möblemang. Vitlaserad ekparkett på golvet och vita väggar.

Sovrum 2:
Sovrum med plats för större säng och andra möbler. Här finns en vägg bakom sängen med plats för förvaring, mycket snyggt och ytsmart. Vitlaserat ekparkettgolv och vita väggar samt fondvägg i mörkgrått.

Tvättstuga med grovingång:
Rymlig och bra tvättstuga med tvättmaskin och torktumlare. Här finns flera bänk- och väggskåp med plats för förvaring, ett städskåp samt husets värmepump. Grovingång till den stora garageuppfarten.

Övervåning

Allrum:
Ljust och fint allrum tack vare härliga takfönster, plats för soffgrupp och en arbetshörna. Från allrummet når du två stora sovrum, klädkammare och duschrum. Här är det full takhöjd upp till nock, vilket ger en härlig rymd. Vitlaserat ekparkettgolv och vita väggar.

Sovrum 3:
Det här är ett fantastiskt sovrum, något utöver det vanliga! Full takhöjd upp till nock, vita bjälkar i taket och en härlig grön färg på väggarna- mycket smakfullt. Spotlights i en ljusskena i taket ger bra ljus. Golvet utgörs av samma vitlaserade ekparkett som i övriga huset.

Sovrum 4:
Likadant som sovrum 3, fast med vita väggar och en fondvägg i mörkgrå färg. Här finns vägghängda skåp för kläder eller annan förvaring.

Klädkammare:
En bra klädkammare med hyllor och en klädstång. Vitlaserat ekparkettgolv och vita väggar.

Duschrum:
Nytt duschrum med golvvärme från 2019. Här finns dusch, wc och en handfatskommod. Grått klinkergolv samt vitt kakel på väggarna.

Utemiljö

Altan:
Stor altan i vinkel på hela 90 kvm som delvis är överbyggd med en smakfull pergola. Här finns ett spabad samt gott om plats för såväl loungegrupp och matbord för det stora sällskapet. Det här är det självklara stället att hänga på under fina sommardagar.

Trädgården:
Runt trädgården är en tujahäck planterad. Framsidan är stenbelagd mellan de två entréerna samt en mindre gräsplätt. På baksidan finns fyra odlingsbänkar med grus runtom, denna markytan är förberedd så att man kan bygga en friggebod och här är framdraget rör för el.

Garage:
Garage på 38 kvm med en port på hela 2,8 meters höjd vilket gör att du kan köra in t ex. skåpbilen eller båten. I garaget finns en golvbrunn med oljeavskiljare. Eftersom garaget är placerat i bakkant av tomten finns det en asfalterad garageuppfart med plats för upp till hela sju bilar.

Dokument (pdf)

Planritningar Energideklaration.pdf Besiktning.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Nödesta 1:404, Haninge kommun, Skattesats 32.85%.

Församling

Västerhaninge-Muskö.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 166 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

5 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Tomtarea 833 m² (friköpt).
Storlek: 833 kvm.

Byggnadstyp

1 ½ plan

Byggnad

Byggnadsår: 2015
Byggnadstyp: 1 ½ plan
Grundläggning: Varmgrund/krypgrund
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Tak: Betongpannor
Utvändigt plåtarbete: aluzink
Fönster: 3-glasfönster isoler
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Värmepump frånluft
Elförbrukning: 22 000 kWh/år.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: C
Energideklarationsdatum: 2019-05-23
Energiprestanda primärenergital: 88 /kWh per kvm och år

Internet

Telia fiber 100

Bilplats

Asfalterad uppfart med plats för upp till 7 bilar

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

48 499 SEK varav:
Uppvärmning: 4 212 SEK
Försäkring: 5 646 SEK
VA: 6 423 SEK
Renhållning: 2 630 SEK
Elektricitet: 25 588 SEK
Övrigt: 4 000 SEK
Kostnaden på övrigt avser avgift till samfälligheten.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 4 756 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 3 376 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 1 380 000 SEK.
Värdeår: 2015

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Haninge Nödesta GA:13, Gemensamhetsanläggning: Haninge Nödesta GA:14
Planbestämmelser: Detaljplan (2009-03-26)

Pantbrev

5 st om totalt 3 963 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy