Länk kopierad!
Besiktigad & försäkrad

Visningar

tis 25 jun 18:00 - 18:30
Välkommen på visning. Anmälan Krävs.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
1 700 000 SEK
Adress
Poppelgatan 7, Centrum, Tibro
Typ
Friliggande villa
KVM
167 kvm, biarea 10 kvm
Tomt
882 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Centralt belägen villa i Tibro

Med ett bra läge i Tibro ligger denna rymliga familjevilla. Villan ligger med promendavstånd till skola, centrum, sporthall mm. Villan har upp till fyra bra sovrum, stort allrum, stort vardagsrum samt rymligt kök. Villan har underbar uppväxt, trädgårdtomt -ritad av trädgårdsarkitekt med flera privata rum, damm med springbrunn, växthus, odlingslådor samt en skyddad baksida mellan hus och garage. Robotgräsklippare sköter gräsytorna. Automatiserade markiser samt persienner. Isolerat garage samt två parkeringsplatser framför garaget. Enkel och driftsäker uppvärmning genom fjärrvärme. Fiberanslutning finns.

Beskrivning

Rymlig hall med ekparkettgolv och tapetserade väggar, hallen har öppet upp till nock vilket ger en härlig luftig känsla.

Till vänster om hallen finns de tre sovrummen och ett badrum.

Badrummet har våtrumsmatta och våtrumstapet, här finns wc, bidé, handfat samt dusch.

Sovrum 1 har ekparkettgolv och tapetserade väggar, här finns en garderob.

Klädkammare med plastmatta och tapetserade väggar.

Sovrum 2 har ekparkettgolv och tapetserade väggar, garderobsvägg med tre dubbelgarderober. I sovrummet finns utgång till den prunkande trädgården.

Sovrum 3 Har ekparkettgolv och tapetserade väggar. Här finns en dubbelgarderob.

Kök med plastmatta och tapetserade väggar, i köket finns plats för matbord och har är gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter. i köket finns en flyttbar köksö med förvaring och arbetsbänk vidare är köket utrustat med , elspis, spisfläkt, diskmaskin, micro, stor kyl och frys.

I köket finns utgång till den skyddade baksidan och mot garaget.

Innanför köket finns kombinerad groventré och tvättstuga. Tvättstugan har klinkergolv och tapetserade väggar. Här kommer fjärrvärmen in samt styrenhet för garageport är placerad här.

Vardagsrum med ekparkettgolv och tapetserade väggar, stort fönsterparti mot trädgård vilket ger ett härligt ljusinsläpp. Automatiserade persienner som styrs av solljuset.

Trappa upp till övre plan i furu.

Stort allrum med öppet upp till nock vilket ger en härlig rymd, allrummet har textilmatta och tapetserade väggar samt träpanel.

Badrum med våtrumsmatta och våtrumstapet. Här finns wc, handfat samt dusch.

Klädkammare med plastmatta och tapetserade väggar.

Sovrum/vävstuga med trägolv och tapetserade väggar, här finns utgång till balkong.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Kummeln 8, Tibro kommun, Skattesats 33.96%.

Församling

Tibro.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 167 kvm, biarea 10 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

6 rum, varav 3-4 sovrum.

Tomt

Det finns Automover som ny ägare kommer att få överta.
Storlek: 882 kvm.

Byggnadstyp

1 ½ plan

Byggnad

Byggnadsår: 1973
Byggnadstyp: 1 ½ plan
Grundläggning: Platta på mark
Grundmur: Betong
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Mexisten
Tak: Betongpannor
Fönster: 2-glasfönster
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Fjärrvärme

Internet

Fiber finns genom Tibro Energi.

Bilplats

Garage med förråd och snickarbod, garaget har elport.

Utanför garaget finns stensatt parkeringsplats med plats för två bilar.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 980 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 806 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 174 000 SEK.
Värdeår: 1973
Skatt/avgift: 7 350 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Stadsplan (1971-12-29)

Pantbrev

2 st om totalt 150 300 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy