Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Kallkärrsvägen 278, Snäckevarp - Gryts skärgård, Valdemarsvik
Typ
Friliggande villa
KVM
93 kvm
Tomt
2 063 kvm (friköpt)
Rum
3 rum

''Bekanta dig med solen och skärgården i sköna Gryt''

Med en härlig ''Bullerby-känsla'' finner ni denna idyll.

Detta åretruntboende breder ut sig över 2063 kvm tomt och ligger bra till oavsett om du föredrar morgon-, kvälls- eller dagssol.

Ett hus för er som föredrar det enkla livet. Livet utan renoveringar. Flytta in i detta trevliga hus om 121 kvm fördelade på tre rum (går att bygga ett fjärde), loft och gäststuga med bästa möjliga solläge i populära Gryt.

Som alternativ till att starta ett renoveringsprojekt - rota fram solglasögonen, en god bok och solstolen för att ta tillvara på solen som kommer att vara en nära vän.

Följ med när solen löper sin bana och från öst till väst och njut längs dess väg. På den stora altanen som vetter mot baksidan äter ni frukost och njuter av solens första strålar för att mot eftermiddagen vrida solstolen varefter solen löper sin utstakade väg över himlen.

Men de dagar då solen inte behagar att visa sig finns det gott om saker att göra.

Ett ögonkast på en karta ger oss vidden av Kallkärrsvägen 278's mångsidighet.

Närheten till stan gör det lätt att på under 20 minuter går att nå Valdemarsviks citykärna. Medan ca fem minuter i motsatt väderstreck tillåter dig att njuta av fördelarna av att bo havsnära. Ca 600 meter från huset breder Gryts skärgård ut sig med alla de fantastiska fördelar som kommer med detta.

Många timmar kommer att spenderas i goda vänners lag i skärgårdens omedelbara närhet. Men skulle du, mot förmodan, tröttna. Varför inte passa på att utforska de stora naturområden som kommer med landsbygden? Eller njut av att i lugna ro påta i trädgård?

Huset planlösning bidrar till ett lekfullt hem där livet får stå i fokus. Det trevliga köket mynnar ut i vardagsrum som med sina åtskilliga meter i takhöjd bidrar till en rymd som får hemmet att bli smått unikt.

Lämna stressen bakom dig och låt dig en sprakande brasa och smattret på takfönsterna från ett stilla sommarregn vagga dig till ro.

Blir ni ofta med gäster eller är en stor familj löses detta genom den väl rustade gäststugan som står på tomten. Med både ett eget badrum, ett trinettkök och plats för flera sovplatser rymmer denna stuga även utan svårigheter en familj. Resterande kan husera i det mysiga sovloftet i det stora huset.

Huset är utrustat med både kommunalt vatten och avlopp, fiber, bergvärme och har under de senaste åren genomgått flera större renoveringar.

Kallkärrsvägen 278, är med sitt attraktiva område, ett mycket eftertraktat hem. Perfekt oavsett vart du befinner dig i livet.

Välkommen hem.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy