Länk kopierad!
Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Luntan Rosenlund 1, Vikingstad
Typ
Friliggande villa
KVM
76 kvm, biarea 7 kvm
Tomt
1 266 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Ljust hus med naturnära och fint läge

I denna fyrarumsvilla erbjuds ett ljust och välplanerat boende i två plan med härlig atmosfär och fint ljusinsläpp. Vidare är det ett barnvänligt hem med fönster i flera väderstreck och bra förvaringsmöjligheter.

Till huset hör en lummig, härlig och rogivande trädgårdstomt med fruktträd, buskar samt förråd. I anslutning till huset finns ett stort garage med förråd, arbetsbänk, eluttag, förvaring samt plats för ytterligare bilar på garageuppfarten. Det här hemmet har ett bra läge - nära det bästa Vikingstad och Mantorp har att erbjuda och är perfekt för dig som vill bo insynsskyddat med perfekt solläge.

Från Luntan Rosenlund 1 tar det 10 minuter med bil till pendeltåg i Vikingstad. Här bor du med närhet till förskola, grundskola, bibliotek, sporthall, fotbollsplan, Mantorp Park, mataffären City Gross samt bensinmack med affär. Till Linköping tar det 25 minuter med bil.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för visning.

Beskrivning

Övrigt

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Skorteby 3:12, Mjölby kommun.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 76 kvm, biarea 7 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

4 rum, varav 2 sovrum.

Tomt

Storlek: 1 266 kvm.

Byggnad

Byggnadsår: 1909
Ventilation: Självdrag
Vatten och avlopp: Enskilt vatten, Enskilt avlopp.

Energideklaration

Status: Ej utförd

Övriga byggnader

Garage samt förråd på tomt.

Bilplats

Stort garage samt uppfartsparkering belägen på tomt.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 577 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 378 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 199 000 SEK.
Värdeår: 1929
Skatt/avgift: 4 328 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter förmån: Förmån: Officialservitut Avlopp, 05-VIB-366.1
Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Mjölby Skorteby GA:1

Pantbrev

6 st om totalt 495 000 SEK

Renoveringar

- Trekammarbrunn
- Bytt varmvattenbredare

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy