Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Stationsvägen 15, Djursholm Ekeby, Danderyd
Typ
Villa
KVM
216 kvm, biarea 108 kvm
Tomt
1 937 kvm (friköpt)
Rum
9 rum

Välskött fastighet med bekvämt avstånd till Roslagsbanan. Välkommen till ditt drömboende.

Välkommen till denna välskötta fastighet med möjlighet att skapa ett drömboende. Stor plan sydvästvänd trädgårdstomt med flera fruktträd. Insynsskyddat läge. Villan ligger bara ett stenkast från Djursholms Ekeby station vilket ger ett mycket bekvämt läge till Roslagsbanan. Friliggande garage och förråd samt Attefallshus. Parkeringsplatser med eluttag. Bergvärme. Entréplan har tre ingångar varav en med lastkaj. Stora fönster ger goda skyltmöjligheter. På övre plan finns en våning med öppen spis och terrass med soligt läge. Villan har många möjligheter. Inred hela huset för en familj, skapa ett generationsboende eller starta butik, galleri. I fastigheten fanns också under många år det kända Cerenabageriet. Nuvarande ägare har brukat fastigheten som kontor.
Djursholm har ett mycket naturskönt och sjönära läge invid Värtan samtidigt som det ligger på ett bekvämt pendelavstånd från Stockholm. För de som uppskattar en aktiv fritid erbjuder Djursholm ett stort utbud av aktiviteter. Inom en radie av bara några kilometer finns golfbana, tennishall, gym och idrottsplats samt ridskola och segelskola. Altorpsskogen, intill Djursholms Golfbana, har motionsspår av varierande längd. Vintertid görs fina spår på golfbanan för längdskidåkning och på andra sidan driving rangen finns en kvällsupplyst pulkabacke - Eddabacken. I Djursholm finns även två insjöar. Kring Ekebysjön, som sedan 2008 är klassat som naturreservat, finns ett trevligt promenadstråk och ett synnerligen rikt djurliv. Invid Ösbysjön finns två badplatser, en mer barnvänlig med liten sandstrand och på den södra sidan det s.k. dambadet med bryggor och ombyteshytt. För den som föredrar bad i Värtan finns strand- och klippbad vid Germaniaviken. På vintern plogas skridskobanor på både Ösbysjön och Värtan, om vädret tillåter.
I Djursholm finns även många bra förskolor och skolor. Baduhild på Lillkalmarvägen och Småbarnsskolan på Fafnervägen. För grundskolebarn finns Ekebyskolan, som huserat i samma byggnad senan starten 1908. Även British International School ligger i närheten. När det är dags att börja högstadiet är det Djursholms Samskola som gäller.
Djursholm är ett levande samhälle med ett livligt centrum vid Djursholms Torg. Här finner man ett stort serviceutbud med affärer, apotek, läkarmottagning och flera riktigt bra restauranger.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy