Länk kopierad!
Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
Kontakta Mäklaren
Adress
Gallringsvägen 1, Bro
Typ
Friliggande villa
KVM
144 kvm, biarea 43 kvm
Tomt
979 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

MAGISK TRÄDGÅRD, VACKER VILLA OCH SUVERÄNT DUBBELGARAGE

Snart finns denna mycket fina fastighet till salu på fina Rosenängen i Bro. En rejäl hörntomt med utan att överdriva, en helt fantastisk trädgård. Mycket arbete och kärlek är nedlagt här och det har verkligen gett utdelning, ni upplever det på plats. Ett mycket fint dubbelgarage tillhör denna fina som verkligen känns komplett. Stort kök med ordentlig matplats, semiöppet mot vardagsrum med täljstenskamin och utgång till stor altan i västerläge. 3-4 sovrum, tvättstuga och groventré, 2 helkaklade badrum och en bastu som spahotell blir gröna av avund inför.... Välkomna att höra av er för intresseanmälan och eller frågor. anette.lindberg@skandiamaklarna.se

Beskrivning

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Finnsta 2:83, Upplands-Bro kommun.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 144 kvm, biarea 43 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

5 rum, varav 3-4 sovrum.

Tomt

Storlek: 979 kvm.

Byggnad

Byggnadsår: 2009
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Internet

Fiber.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 3 062 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 869 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 1 193 000 SEK.
Värdeår: 2009
Skatt/avgift: 4 024 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter last: Last: Officialservitut Utrymme, 0139-09/2.6
Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Upplands-Bro Finnsta GA:9, Samfällighet: Upplands-Bro Finnsta S:4
Planbestämmelser: Ändring Av Dp (2012-02-01) Vattenskyddsområde (2008-11-25) Detaljplan (2004-11-23)

Pantbrev

6 st om totalt 2 570 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy