Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
5 995 000 SEK / utgångspris
Adress
Hästhovsvägen 31, Ensjön, Norrköping
Typ
Friliggande villa
KVM
188 kvm
Tomt
1 887 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Enplanshus med rejäla ytor - Ensjön

Här finns möjligheten att förvärva ett riktigt stort och fint enplanshus med ett riktigt bra läge i Ensjön. Mycket fin och spännande tomt med inslag av både gräsmatta, naturdel, altaner, fina stenläggningar, häckar och planteringar.

Huset är byggt 2006 i funkisstil och har en öppen och trevlig planlösning mellan kök och vardagsrum med rejält tilltagen takhöjd. I vardagsrummet finns en mysig braskamin som plåster på såren för vinterns kalla dagar eller höstens mörker. Köket är rikligt utrustat med köksö, bänkskivor av granit och rostfria maskiner är av märket Siemens. Utöver sällskapsdelen är huset uppdelat i två sektioner avskilda från varandra, en föräldradel med sovrum, klädkammare, stort badrum med både badkar, dusch och bastu. I den andra delen finns ett allrum, två sovrum med möjlighet till tre samt duschrum. Helt utmärkt för barnfamiljen. Stor carport med gjuten platta och plats för två bilar och ett stort förråd i bakkant. På tomten finns och en förrådsbyggnad samt en gammal matkällare.

Välkommen hem!

Beskrivning

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Sankt Johannes 4:64, Norrköping kommun.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 188 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

5 rum, varav 3-4 sovrum.

Tomt

Storlek: 1 887 kvm.

Byggnadstyp

Enplansvilla

Byggnad

Byggnadsår: 2006
Byggnadstyp: Enplansvilla
Grundläggning: Platta på mark
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Träpanel
Tak: Betongpannor
Utvändigt plåtarbete: Lackerad plåt
Fönster: 3-glas isolerfönster
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Bergvärme

TV

Tv via fiber

Internet

Fiber finns indraget

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 3 543 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 2 829 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 714 000 SEK.
Värdeår: 2006
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Rättigheter last: Last: Avtalsservitut: Elledning, 05-IM1-23/1827.1
Inskrivna servitut och övriga gravationer: Avtalsservitut Elledning
Nyttjanderätt Tele
Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Norrköping Sankt Johannes GA:18
Planbestämmelser: Detaljplan (2001-03-29) Avstyckningsplan (1928-02-22)

Pantbrev

4 st om totalt 2 637 500 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy