Länk kopierad!
Bilder
Budgivning pågår
Aktuellt bud: 5 250 000 SEK
Se budhistorik
Besiktigad & försäkrad

Visningar

Säljaren önskar att du kontaktar mäklaren för visning.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
4 995 000 SEK
Adress
Kanalvägen 3, Vendelsö, Vendelsö
Typ
Friliggande villa
KVM
195 kvm, biarea 38 kvm
Tomt
1 096 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Intresseanmälan

Ta del av vår integritetspolicy

Stort härligt hus på återvändsgata

På Kanalvägen 3 i Vendelsö finner du denna stora souterrängvilla om 198 kvm fördelat på 6 rum. Det här är ett fantastiskt härligt hus med generösa rum och utrymmen, dessutom ligger huset i slutet på en lugn återvändsgata. Huset är perfekt för den större familjen, egenföretagaren eller er som bara vill ha ett underbart hus.
På entréplan finns en stor välkomnande och möblerbar hall, mindre gästtoalett, allrum, kontor, dusch och bastu.
På övre plan finns ett rymligt kök med generös matplats, ett magnifikt vardagsrum med hela 3,10 meter i takhöjd, tre sovrum och badrum. Fin uppvuxen trädgård och här finns ett förråd/gäststuga, ett garage med förråd och en asfalterad garageuppfart för 3 bilar.

Här på bor du nära badplats, kommunikationer, förskolor, skolor, ca 5 min till Ica MAXI och Port 73.

Beskrivning

Entréplan

Hall
Rymlig möblerbar hall med två fönster för ljusinsläpp och bra plats för avhängning. Vitmålade väggar, grönt klinkers på golv vid entrén samt ljust plankgolv i övriga hallen. Grålaserad träpanel i tak. Här i hallen finns även den grålaserade trappan som leder upp till övervåningen.

Gästtoalett
I anslutning till hallen finns en gästtoalett med wc och handfat. Målade väggar i mintgrön ton, vitpigmenterat trägolv.

Allrum
Stort rymligt allrum med inmurad öppenspis och bra ljusinsläpp från stort fönsterparti. Vitmålade väggar med struktur, ljust parkettgolv samt vitmålat tak.

Kontor/sovrum
Rum som idag används som kontor, plastmatta på golvet och vitmålade väggar. Från detta rum når man en groventré med bra plats för avhängning samt ett förråd.

Hobbyrum
Stort rum med plats för pingis- eller biljardbord, det perfekta rummet för barnen att hänga i, oavsett ålder. Mindre fönster mot trädgården och mindre glasblock längs suterräng delen för visst ljusinsläpp. Grön plastmatta på golvet och vitmålade väggar.

Bastu/dusch
Från hobbyrummet når man ett duschutrymme och bastu. Dusch med glasdörrar, klinkergolv i beige ton med vitt kakel på väggarna samt furupanel i tak. Bastu med Tylö-aggregat.

Övre plan

Kök
När du kommer upp för trappan möts du av det rymliga köket med stor matplats för 6 ? 8 personer. Ljusinsläpp från två väderstreck samt altandörr ut mot balkong. Kök med ljusa luckor i allmogestil, vitrinluckor, bänkskivor i massiv ek. Kyl, diskmaskin, spis, fläkt. Brunbetsad träpanel på vägg, ljust parkettgolv samt vitmålad träpanel i tak.

Tvättstuga
I direkt anslutning till köket finns tvättstugan med utgång till husets baksida. I tvättstugan finns tvättmaskin (cylinda), äldre torkskåp, tvättho samt två garderober, här finns även en fullstor frys. Fönster ut mot trädgården, grön plastmatta på golvet och målade väggar i ljus ton.

Salong/vardagsrum
Ett otroligt härligt rum med 3,10 meter i takhöjd samt ett stort fönsterparti längs rummets ena sida vilket ger ett mycket bra ljusinsläpp. Altandörr med utgång till balkong, ekparkettgolv, ljust målade väggar samt träpanel i tak med vitlaserade takbjälkar.

Sovrum 1
Stort rum med plats för dubbelsäng samt annat möblemang. Inbyggda garderober, fönster och altandörr mot baksidan. Ekparkettgolv och vit tapet på väggarna.

Sovrum 2
Rum med plats för säng och annat möblemang med inbyggda garderober. Mörkt rosa heltäckningsmatta och vita väggar. Två fönster ger bra ljusinsläpp.

Sovrum 3
Bra rum med gott om plats för dubbelsäng och annat möblemang, här finns även inbyggda garderober. Två fönster ger bra med ljusinsläpp, ekparkettgolv.

Badrum
Här finns större handfatskommod i ek, spegel med belysning ovanför, wc, badkar, två inbyggda garderober och handukstork. Blått klinkers på golv med golvvärme, vitt kakel samt en dekorlist på väggar.

Dokument (pdf)

Planritningar Okulär kontroll.pdf Fuktkontroll.pdf Energideklaration.pdf Besiktningsprotokoll.pdf

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Vendelsö 3:1454, Haninge kommun, Skattesats 32.85%.

Församling

Österhaninge.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 195 kvm, biarea 38 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

6 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Storlek: 1 096 kvm.

Byggnadstyp

1 plan i souterräng

Byggnad

Byggnadsår: 1978
Byggnadstyp: 1 plan i souterräng
Grundläggning: Platta på mark, souterräng
Stomme: Träregel
Bjälklag: Trä
Fasad: Mexisten och trä
Tak: Betongpannor
Fönster: 3-glasfönster
Ventilation: Mekanisk frånluft
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el

Uppvärmningssystem: Direktverkande el och 2 luftvärmepumpar
Elförbrukning: 18 000 kWh/år.

Energideklaration

Status: Utförd
Energiklass: D
Energideklarationsdatum: 2019-10-30
Energiprestanda primärenergital: 114 /kWh per kvm och år

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

40 887 SEK varav:
VA: 4 487 SEK
Renhållning: 1 900 SEK
Sotning: 1 000 SEK
Elektricitet: 33 500 SEK

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 049 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 4 621 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 3 039 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 1 582 000 SEK.
Värdeår: 1978
Skatt/avgift: 8 049 SEK.

Inskrivningar/Plan

Planbestämmelser: Byggnadsplan (1953-04-30)

Pantbrev

3 st om totalt 750 000 SEK

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy