Länk kopierad!
Bilder Redo

Visningar

Detta är en redo bostad. Kontakta mäklaren för mer information.
Läs mer om våra Redo-bostäder här.

Bevaka slutpriset

Fyll i dina uppgifter så skickar SkandiaMäklarna slutpriset till dig om säljaren och köparen godkänner det vid försäljningen.

Pris
3 000 000 SEK
Adress
Vårlöksvägen 34, Älvängen, Älvängen
Typ
Friliggande villa
KVM
113 kvm, biarea 18 kvm
Tomt
229 kvm (friköpt)
Rum
6 rum

Villa i barnvänligt område!

Varmt välkomna till denna villa i barnvänliga Maden med mycket goda pendlingsmöjligheter till Göteborg och Trollhättan. Under 2019 renoverades köket och väggen till vardagsrummet togs ner. Från vardagsrummet nås också baksidan med tillhörande altan och gräsmatta. Fyra sovrum gör att den stora familjen ryms. Badrum, gäst-wc och tvättstuga. Då detta är en "Redo" bostad så kommer mer info och bilder senare. Kontakta gärna Pontus Damm 073-500 59 44 för ytterligare info.

Närhet till skolor, barnomsorg och naturområden med vackra promenad- och motionsslingor. I Älvängen finns ett stort utbud av affärer och service.

Beskrivning

Hall | Just innanför ytterdörren finns plats för avhängning av ytterkläder. Ytterligatre förvaring finns i skjutdörrsgarderob. Till en början ligger klinker för att sedan gå över i en ek-parket som ävern finns i kök och vardagsrum.

Kök | Renoverat 2019 i tidlöst vitt. Ovanför den tilttagna arbetsytan sitter ett snyggt vitt kakel som smälter väl samman med skåpsinredningen. Välutrustata med varmluftsugn, induktionshäll, fläkt, diskmaskin samt kombinerad kyl och frys. Innertaket är bytt och spottar instalerades i samband med detta.

Vardagsrum | Ligger i öppen och social planlösning mot köket. Här kan ni ha fleratalet gäster samtidigt, gott om plats för matsalsbord och soffgrupp. Ljusa väggar. Från rummet når ni baksidan med altandäck och gräsmatta. I anslutning till baksidan finns ett stort förråd.

Badrum | Kaklade väggar och på golvet ligger klinker. Utrustat med kommod, spegel, badkar, wc och badrumsskåp.

Gäst-WC | Hittas i anslutning till hallen och är utrustad med wc och handfat.

Tvättstuga | Ligger just till höger om hallen.

Sovrum | Mer info kommer.

Sovrum | Mer info kommer.

Allrum | Ta trappan upp och ni möts av ett rum som idag nyttjas som allrum. Det går även att göra detta rum större om ni vill ta ner någon av väggarna till sovrummen. Ljusa väggar.

Sovrum | Det stora sovrummet ligger till vänster om trappan. Riktigt gott om plats för dubbelsäng med tillhörande nattduksbord. Här finns möjligheter att bygga garderober och plats för byråer. Ljusa väggar och dubbla fönster bidrar till den luftiga känslan.

Välkommen hem.

Dokument (pdf)

Planritningar

Bostadsfakta

Fastighetsbeteckning

Tollered 1:218, Ale kommun, Skattesats 34.73%.

Församling

Starrkärr-Kilanda.

Typ

Friliggande villa

Storlek

Boarea 113 kvm, biarea 18 kvm.
Areauppgifter enligt taxeringsinformationen.

Rum

6 rum, varav 4 sovrum.

Tomt

Storlek: 229 kvm.

Byggnad

Byggnadsår: 1972
Stomme: Trä
Bjälklag: Trä
Fasad: Trä
Vatten och avlopp: Kommunalt vatten, Kommunalt avlopp.

Driftskostnad

Alla belopp rörande driftskostnad är angivna i SEK/år om inget annat anges.

Utöver detta tillkommer en kostnad för fastighetsavgift/skatt på 8 349 SEK.

Taxeringsvärde

Taxeringsvärdet är 1 886 000 SEK (fastställt avseende år 2018) varav byggnadsvärde 1 231 000 SEK.
Typkod: 220, Småhusenhet, bebyggd. Äganderätt.
Markvärde: 655 000 SEK.
Värdeår: 1972
Skatt/avgift: 8 349 SEK.

Inskrivningar/Plan

Gemensamhetsanläggningar: Gemensamhetsanläggning: Ale Tollered GA:1, Gemensamhetsanläggning: Ale Utby GA:13
Planbestämmelser: Byggnadsplan (1971-02-04)

Pantbrev

7 st om totalt 1 369 500 SEK

Renoveringar

2019 - Kök, vardagsrum och hall.

2016 - Övriga ytterväggar: Bytt träpanel, tilläggsisolerat, bytt alla fönster inklusive plåt, byte av ytterdörr, byte av altandörr och målning av samtliga fasader.

2016 - Fuktskadad i sims (entrésidan) som orsakdades av en trasig takpanna. Reparerades och omfattade förutom trästruktur också plåtarbete.

2016 - Alla hängrännor och stuprör byttes ut.

2010 - Andra våningen: Tillägsisolering innertak, bytt gipsskivor i taket och nya innerväggar.

2010 - Yttervägg mot gård: Bytt träpanel, tilläggsisolerat och bytt alla fönster inklusive plåt.

Övrig viktig information
Budgivning

SkandiaMäklarnas budgivning följer gällande lag. Du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar alla bud till säljaren. Senast när förmedlingsuppdraget är avslutat överlämnar fastighetsmäklaren en budgivningslista till köpare och säljare med namn, kontaktuppgifter, bud, tidpunkt och eventuella villkor. Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren, som tar ställning till om budet skall beaktas.

Undersökningsplikt

Köparen har en långtgående undersökningsplikt. Fastighetens alla delar och funktioner ska undersökas. Köpare som inte har tillräckliga byggnadstekniska kunskaper bör anlita besiktningsman eller annan sakkunnig för undersökningen. Om symptom på fel finns utvidgas köparens undersökningsplikt. Säljaren svarar inte för fel och brister som köparen borde ha upptäckt vid en sådan undersökning av fastigheten som varit påkallad med hänsyn till fastighetens skick, den normala beskaffenheten hos jämförliga fastigheter samt omständigheterna vid köpet. Säljaren svarar inte heller för fel och brister som köparen borde ha räknat med eller borde ha förväntat sig med hänsyn till fastighetens ålder, pris, skick och användning. Säljarens uppgifter påverkar också omfattningen av undersökningsplikten. Om säljaren upplyser om misstänkt fel utökas undersökningsplikten. Om säljaren har lämnat uttryckliga utfästelser eller garantier som inte är för allmänt hållna ska köparen inte behöva undersöka sådana delar. För mer detaljerad information kontakta din lokala SkandiaMäklare, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Energideklaration

Från och med årsskiftet 2008/2009 måste alla hus som säljs energideklareras. Deklarationen ska utföras tillsammans med en ackrediterad energiexpert och innehålla uppgifter om husets el- och värmeförbrukning, isolering och ventilation.

Kontakta din lokala SkandiaMäklare för mer information, eller besök oss på www.skandiamaklarna.se

Administrationsersättning för annonsering på Hemnet

För annons som publiceras utbetalar Hemnet Service HNS AB en ersättning till det publicerande mäklarkontoret.

Är du intresserad av denna bostad? Gör en intresseanmälan

Fyll i formuläret nedan för att göra en intresseanmälan på denna bostad. Våra mäklare kommer att kontakta dig via mail/telefon för uppföljning.

Ta del av vår integritetspolicy