Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Kalvövägen 6, Krokhöjden, Nacka
Typ
Kedjehus
KVM
109 kvm
Tomt
499 kvm (friköpt)
Rum
5 rum

Charmig familjevilla på lugn återvändsgata

Välkommen hem till detta välskötta och inbjudande enplanshus. Här bor du mitt i lugna Krokhöjden på återvändsgata precis intill naturen. Här erbjuds ett superfunktionellt boende i mycket fint skick. Huset har en öppen, trevlig planlösning med stora sociala ytor och ett stort isolerat uterum om 35 kvm. Huset har en mycket trevlig trädgård med stor plan gräsmatta, stort trädgårdsland samt både äppel och päronträd. Trädgården ligger helt inramad av växtlighet som skapar ett avskilt och lugnt läge. Här njuter man av solen från morgon till kväll.

Huset ha renoverats noggrant under de senaste 7 åren vilket skapat ett boende i mycket hög klass, utan större underhållsbehov. Åtgärder som tilläggsisolering, nya fönster och luftvärmepump har sänkt driftskostnaderna rejält. Idag nyttjas huset som en 4:a med tre sovrum, ursprungsplanlösningen har fyra sovrum så om man önskar kan man enkelt återställa detta. Invändigt är huset i toppskick med nya ytskikt, renoverat kök, renoverat badrum, gästtoalett och fräsch förvaring. På framsidan finns infart med plats för två bilar samt ett vidbyggt garage med plats för en bil. Bakom garaget finns ett stort förråd.

Kalvövägen är en lugn återvändsgata och vid vändplan passerar få bilar. I området används de lugna vägarna till lek och cykling av barnen. På Kalvövägen bor man i vacker natur nära stilla promenadstråk, perfekta motionsslingor med eljus, stärkande utegym, fotbollsplan och vill man ta ett svalkande dopp finns tre närbelägna sjöar, "Glasan", "Trollsjön" och Myrsjön. Här har man nära till bussar med bra turtäthet och ett par minuters promenad till flera förskolor. Det är även gångavstånd till både Orminge Skola och Myrsjöskolan. Behöver man uppsöka mataffär, tandläkare, BVC eller annan service tar man bara en promenad på ca 5-10 minuter ner mot Orminge centrum som erbjuder det mesta. Krokhöjdens villaförening anordnar årliga aktiviteter såsom nyårstipspromenad, surströmmingsfest och skottkärreloppis. Föreningen tillhandahåller även redskap och utrustning som medlemmarna kan tänkas behöva låna såsom trädgårdsvektyg, motorsåg, stege, partytält, porslin till fest, stolar och bord mm.

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy