Detta objekt är sålt

Men vi har många andra objekt i området som kan vara av intresse. Klicka här.

Sålt

Detta objekt är sålt. Kontakta mäklaren för mer information eller kostnadsfri rådgivning och värdering av din bostad.
Pris
Kontakta mäklaren för mer information
Adress
Torpa Torhagen 1, Boxholm
Typ
Villa
KVM
50 kvm
Tomt
1 245 kvm (friköpt)
Rum
4 rum

Drömmen ute på landet!

Förverkliga drömmen om ett hus på östgötaslätten ? Välkomna till Torpa Torhagen 1. Detta är drömmen om livet på landet, här är du fri. Öppna landskap, böljande åkrar och grönskande skog är vad som väntar er detta hus från 1800-talet. Här finner även den mest stressade själen rofylldhet och lugn. Den nuvarande ägaren har med mycket kärlek och noggrannhet skapat och format ett vackert hus med stil, men samtidigt lyckats bevara känslan av det gamla. Husets entréplan erbjuder välplanerade kvadrat som omfattar ett smakfullt kök, mysigt matrum med kakelugn, ljust och trevligt vardagsrum med utgång till soldäcket genom dubbeldörrar samt ett våtutrymme. Via den charmiga trappan tar ni er upp till övervåningen som är inredd med två rymliga sovrum. Huset används av nuvarande ägare som åretruntboende men går att disponera som ett fritidshus. Takhöjden är under 190 centimeter och räknas då enligt fastighetstaxeringen inte som boyta.

Trädgården som är lagom stor och välskött är avskärmad med staket. Här finner ni en stor uteplats för trevliga stunder. På fastigheten finns även en byggnad som rymmer två förråd och utedass som idag inte används. Vidare finns ett hönshus. På framsidan av huset kan ni sitta på verandan och titta ut över fältet. Två parkeringsplatser finns även på tomten som lätt kan utökas om man vill.

Nuvarande ägare har bland annat renoverat taket, installerat ny trekammarbrunn, installation av fiber, nya fönster och uteplats är en del av vad som gjorts.
Brunnen är djupborrad med vatten året om.

I närheten finns flera bra badplatser, både Rinnasjön och Lorasjön, även en lite sjö finns med endast några minuters promenad från huset. E4 finns cirka 5 minuters bilväg bort.Välkomna på visning!

Kontakta mig för en kostnadsfri värdering

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy

STEG
1
2
3
4

Påbörja din kostnadsfria värdering här

Ta del av vår integritetspolicy